fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen? Huur een boot in Friesland!

Wil je een keer iets anders doen met je vriendinnen, overweeg dan eens een boot huren in Friesland. Friesland biedt ongekend veel mogelijkheden wat betreft watersport en geheid dat jij en je vriendinnen het er prima naar de zin zullen hebben.

Combineer de Friese Meren met de Friese Wouden

Friesland is een buitengewoon populaire provincie als het om watersport gaat. De zoete meren, de enorme kanalen en het feit dat zo goed als alles met elkaar verbonden is maakt dat de watersportmogelijkheden enorm zijn. Ongeacht waar je voorkeur ook naar uitgaat, Nationaal Park De Alde Feanen of bijvoorbeeld de combinatie Friese Meren en Friese Wouden en het Bergumermeer, het is altijd genieten op het water in Friesland. De meren zijn zoet, de kanalen breed en het landschap vanaf de boot is prachtig en verrassend vooral, want vanaf de boot ziet de wereld er toch heel anders uit. En ga je met je vriendinnen meer richting het Waddengebied, dan zul je heel veel watervogels tegenkomen.

Voor elke gelegenheid is een perfecte boot te huren

Hoe groot of klein je vriendinnengroep dan ook is, er is voor elke gelegenheid en voor elke groep een perfecte boot te huren. Je kunt een boot huren in Friesland prima combineren met een of meer overnachtingen, want je kunt prima een boot huren met een aantal slaapplaatsen. Maak je er gewoon een gezellig weekend van. De keuze is reuze als je een boot wilt huren en de Friese meren op gaat. Het is maar net welke wateren je op gaat en waar je persoonlijke voorkeuren precies liggen.

Op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen? Huur een boot in Friesland! 2

Denk je wel aan de catering en aan speakers?

Zo huur je een kleinere boot tot zes meter bij de verhuurspecialist, maar kun je ook een veel grotere boot (met schipper) huren als je dat leuk lijkt. Verder heb je een groot aanbod aan motorboten, zeil- en jachtboten, zijn er talloze mooie sloepen te huur, net als mooie motorjachten en boten waarvoor geen vaarbewijs nodig is. Vergeet niet dat er voldoende catering op de boot aanwezig is en als je goede weersomstandigheden hebt is zelfs barbecueën op de boot een prima optie. Uiteraard heb je speakers bij je voor leuke muziek en je zult samen met je vriendinnen ervaren dat het bijzonder goed toeven is op het Friese water. Houd je wel een beetje rekening met de andere mensen op het water?

Reageer ook