fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op en top genieten in bungalows vol wellness (tot wel 20 personen)

Op en top genieten, helemaal lekker uitrusten met alle denkbare luxe en comfort, dat is wat de VIP wellness-bungalows van de vernieuwde website, Mijnwellnessbungalows.nl te bieden heeft. Uit eigen ervaring weten we dat het aanbod van de meest luxe bungalows op bungalowpark It Wiid in Friesland en Bungalowpark Emslandermeer in Groningen tot de absolute top in Nederland behoort. Daarnaast heeft mijnwellnessbungalow.nl ook nog aanbod aan de kust van Noord-Holland maar ook op de Veluwe prijsgunstige luxe wellness chalets met sauna maar ook in Noord-Brabant op Panjevaart mooie wellness bungalows.

Emslandermeer-Groot-Abeltjeshuis-20 personen-dp

Op beide parken in Groningen en Friesland worden de bungalows tussen begin april en eind oktober inclusief luxe sloepen, een Hanzeschouw maar ook kano’s e.d. verhuurd. Wat dacht u van mooie tochten over de Friese meren naar o.a. Grou of Sneek of heerlijk de karakteristieke Groningse kanalen bevaren. Dat is echt genieten.

Centraal staat natuurlijk de luxe in de bungalows en de wellness, dus een overheerlijke buitenspa met veel hydro-jets die garant staat voor relaxen en lekker bijkomen, ontstressen dus. Maar ook heerlijke Finse sauna’s, traditioneel maar ook extra met infra rood licht en lekker een kleurtje op doen onder de zonnebank of zonnehemel voor geest en gezondheid. Het kan dus allemaal in de luxe bungalows van www.mijnwellnessbungalow.nl

En last but not least ook met vrienden, familie, oud-studiegenoten op stap? Er is een ruime keuze uit 12, 14, 16 tot zelfs 20 persoons bungalows zowel in Groningen als in Friesland en dat ook met sloep en de luxe wellness. Het maakt uw verblijf onvergetelijk.

Kijk voor meer info op de vernieuwde site www.mijnwellnessbungalow.nl of bel met 038-3856300 voor meer informatie. We helpen uw graag bij de keuze.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook