fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op de koop toe van Kate Harrison

Heerlijk, we mogen weer een boek weggeven van The House of Books. Dit keer Op de Koop toe van Kate Harrison. Lees onderaan dit artikel of je het boek hebt gewonnen.

De feestdagen komen eraan in Londen. Alle winkelstraten zijn prachtig versierd. Zakenvrouw Sandie heeft het drukker dan ooit. Haar nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in mystery shopping. Gelukkig kan ze altijd rekenen op de hulp van haar twee beste vriendinnen. Emily krijgt de opdracht om met haar driejarige zoontje Freddie de kindvriendelijkheid van het inmiddels behoorlijk gestreste winkelpersoneel te testen. Grazia, de rijke Italiaanse weduwe, gaat aan de slag met operatie ‘Diepvries’, een project dat te maken heeft met leeftijd, botox en toyboys. Voor de derde undercoveropdracht zoekt Sandy nog iemand die ervaring heeft met… winkeldiefstal!

Reacties uit de pers

Warme roman met veel inzicht geschreven. – Sophie Kinsella
Een echte must read voor iedereen die van winkelen houdt, met diepgang en humor. – Easy Living
Heerlijk verhaal over de superspannende wereld van de mystery shopper. – ChicklitReviews.com

Kate Harrison

Kate Harrison is de bestsellerauteur van Koopwoede. Voordat ze begon met schrijven werkte ze als tv-producer en journalist. Door haar undercoveropdrachten overwon zij haar angst voor dure winkels en raakte ze geïnspireerd om over mystery shopping te schrijven. Kate Harrison woont in Londen.

Winactie

De winnaars zijn:

  • Mirjam Enachi
  • Femke van Arendonk
  • Anniette Kerver

1 reactie

Reageer ook