fb
Damespraatjes Damespraatjes

Op beeld: GTST actrice Robin Martens mishandelt politie agent

Dat ook bekende Nederlanders zich soms in de nesten werken, is zo klaar als een klontje. Van drugsproblematiek tot mishandeling: niet alleen ‘gewone’ Nederlanders krijgen hiermee te maken. Gisteren kwam naar buiten dat GTST actrice Robin Martens een agent zou hebben mishandeld. “Niks van waar”, zei het management. Toch hielden ooggetuigen en de politie voet bij stuk én zijn er nu ook beelden van de mishandeling opgedoken.

Wat is er precies gebeurd?

Uit een bericht van de politie blijkt dat er in de nacht van zaterdag op zondag een gevecht heeft plaatsgevonden in het centrum van Castricum. In de groep van vechtende jongeren, bevond zich onder andere een 17-jarige jongen met een mes. De jongen kon naar de grond worden gewerkt en het mes werd in beslag genomen.

Een omstander (en dit zou Martens zijn), is zich met het gevecht gaan bemoeien en heeft een politie agent beetgepakt en meerdere malen hard in het gezicht geslagen. Ze is vervolgens aangehouden op verdenking van mishandeling van een politie agent. Uit onderzoek op het politie bureau bleek dat ze onder invloed van alcohol was.

Beelden

Hoewel het management van Robin aangeeft dat er geen klappen gevallen zijn, is op beelden van NH Nieuws te zien dat Martens de agent wel degelijk te lijf gaat. Bekijk de beelden hier!

Excuses aanbieden

Persoonlijk vind ik het al heel erg dat je een politie agent te lijf gaat, maar het vervolgens ontkennen is naar mijn idee erg kwalijk. Wat je wel zou moeten doen? Je excuses aanbieden en verantwoordelijkheid nemen voor wat je hebt gedaan. Handen af van onze hulpverleners!

Wat vind jij ervan dat Martens dit gedaan heeft? En hoe voel je je erbij dat ze tot nu toe geen verantwoordelijkheid heeft genomen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook