fb
Damespraatjes Damespraatjes

Oorbellen: wat zijn de trends komend jaar?

Toen ik 9 jaar was, heb ik mijn eerste gaatjes laten schieten bij een juwelier. Ik smeekte mijn moeder bijna elke dag om me toestemming te geven, omdat er steeds meer mensen waren die het lieten doen in mijn klas. Het was een trend om oorbellen te dragen. Knopjes en ringen. Wanneer mijn moeder eindelijk toegaf, was ik ontzettend blij maar ook een beetje angstig. Ik heb altijd al een lage pijntolerantie gehad!

Maar dat was 15 jaar geleden. We zullen eens onderzoeken wat tegenwoordig de trends zijn als het gaat om oorbellen.

Het grootste idee dat we zien, is toch zeker wel dit: hoe groter, hoe beter. Er zijn op het moment veel grote oorbellen te koop in winkels en in de webshops.

  • Een aantal voorbeelden van grote oorbellen zijn bijvoorbeeld een series ballen. Dit geeft een speels effect en leukt je outfit helemaal op.
  • Grote oorbellen met kwastjes zijn ook erg populair. Je kunt je de kleur zo gek nog niet bedenken, en ze hebben het te koop.
  • Je denkt misschien dat oorbellen met steentjes hun tijd wel gezien hebben, maar dan heb je het mooi mis! Deze oorbellen zijn weer helemaal. Het kunnen kleine of grote steentjes zijn, de keuze is reuze.
  • Er zijn op het moment ook grote oorbellen te koop met veel kleur, verschillende materialen en patronen. Hoe gekker, hoe beter! Paillettes, kwastjes, steentjes en touwtjes, gooi ze allemaal bij elkaar en geniet van de bewonderende blikken die je vangt.
  • In mijn hoofd zijn parels in je oorbellen misschien een beetje tuttig, maar de laatste paar weken heb ik er veel gezien die ik zelf ook zou willen dragen! Ze worden verwerkt in oorbellen waardoor ze een stoere uitstraling hebben en zeker goed passen bij je zwart-leren jack en bikerboots.
  • Een andere trend die tevoorschijn aan het komen is, is de prinses trend. Wanneer je ze ziet denk je meteen aan prinsessen uit de Disneyfilms. Ze zijn groot en zijn bezaaid met glimmende stenen, waardoor ze een elegante en bijzondere uitstraling hebben.
  • Voor mensen die dit allemaal net wat te veel vinden, de meer minimalistische oorbellen knopjes zijn ook uitermate hip komend jaar.
  • De kleur bruin is ook helemaal in op het moment. Zeker als ze je een beetje doen denken aan een brilmontuur. Ze zijn licht- en donkerbruin en hebben een soort gevlekt patroon.
  • En niet te vergeten: de gigantische oorringen. Het hoeft maar één gigantische ring te zijn; er zijn vele varianten verkrijgbaar die je outfit helemaal compleet kunnen maken.

Je kunt het je dus zo gek nog niet bedenken, en ze hebben het verkrijgbaar. En je hoeft nog geeneens je spaarvarken kapot te slaan, bij webwinkel IkBenSieraden.nl vind je hippe oorbellen die in lijn zijn met de trends beschreven in dit artikel voor stunt prijzen. Ga helemaal los en ga op zoek naar de oorbellen waar jij gelukkig van wordt en verras je vrienden!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook