fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ook Anna Nooshin geraakt door inreisverbod V.S.: “Ik heb er niet voor gekozen waar ik geboren ben”

Dit weekend leek de spreekwoordelijke hel losgebarsten te zijn: Trump stelt per direct een inreisverbod voor 7 landen uit het Midden-Oosten in. Mensen die geboren zijn of wonen in Irak, Iran, Jemen, Libië, Somalië, Soedan of Syrië komen de komende maanden de Verenigde Staten niet in. Het doel van Trump is om terroristen buiten te houden (goede reden zou je zeggen), toch heeft de rest van de wereld hier andere ideeën over en noemt het zinloos en discriminerend. Persoonlijk ben ik het daar volkomen mee eens. 

Anna is in Iran geboren

Niet alleen mensen die in deze landen wonen komt de V.S. niet in, ook mensen die daar zijn geboren en nooit hebben gewoond komen het land waarschijnlijk niet binnen. Zo ook de in Iran geboren modeblogger en influencer Anna Nooshin van NSMBL.nl. Gisteren was ze te gast bij RTL Late Night en vertelde over hoe het inreisverbod haar persoonlijk raakt en hoe ze hier nu mee omgaat.

Bekijk het interview

Bekijk het interview met Anna hier. Hoe denk jij over het inreisverbod in de V.S.? Denk jij dat dit een effectieve manier is om terroristen buiten te houden of denk je dat dit juist niet de manier is?  Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook