fb
Damespraatjes Damespraatjes

Onvoorstelbaar: Megan Fox wordt met de grond gelijk gemaakt vanwege het kapsel van haar zoontjes

Ik word niet snel boos, maar waar ik wél heel boos van kan worden, zijn mensen die moeders belachelijk maken. Mom-shaming noemen we dat. En het ergste is dat het vaak niet alleen om de moeder gaat, maar dat ook kinderen openlijk worden aangevallen. KINDEREN! Zoals ik al zei: ik word niet snel boos, maar hier kan ik woest over worden. Zo ook nu.

Trotse moeder

Actrice Megan Fox plaatste een foto van haar twee zoontjes op Instagram. Ze zitten op het strand en genieten lekker van de zon. De jochies zien er super gelukkig en tevreden uit. Ik kan me helemaal voorstellen dat een trotse moeder deze foto maakt en op haar Instagram plaatst. Zo zie je je kinderen toch het liefst!

Babes

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@the_native_tiger) op

Lang haar

Ondanks de stralende foto, waren er toch heel veel mensen die er wat negatiefs over te zeggen hadden. Namelijk: het zou belachelijk zijn dat de zoontjes van Megan lang haar hebben. Een kleine greep uit de vreselijke opmerkingen op de foto:

  • “Arme schatten, ik dacht dat ze een pruik op hadden.”
  • “Ik dacht dat je twee dochters had.”
  • “‘Mijn jongens zijn meisjes, ik ben progressief.’ Ja, progressief in het faciliteren van zelfmoord en waanbeelden.’

Opnemen

Gelukkig zijn er ook heel veel mensen die het voor Megan opnemen en duidelijk laten merken dat zo over kinderen praten écht niet kan. Wij willen tegen haar zeggen: Lieve Megan, je zoons zien er prachtig uit en je bent een geweldige moeder. Je kunt enorm trots zijn!

Wat vind jij?

Wat vind jij van de opmerkingen onder de foto? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. We zijn heel benieuwd naar jouw mening!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook