fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ontmoet: de Real Life Rapunzel familie

Als kind wilde ik altijd lang haar. Mijn moeder was het hier helaas niet zo mee eens en liet de kapper mijn haar altijd kort knippen. Toen was ik er niet zo blij mee, maar nu snap ik wel dat ze het deed. Lang haar bij kinderen kan heel onhandig zijn, vooral als ze heel buitenspelen en zwemmen. De moeder in dit filmpje hanteert een andere aanpak: haar kinderen hebben juist super lang haar. En niet alleen haar kinderen, maar ook zijzelf is een echte Rapunzel.

Vinden jullie het mooi? Of is het te lang? En wat vinden jullie van de kinderen met zulk ontzettend lang haar? Is het zielig dat ze er elke keer zo veel tijd aan kwijt zijn?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook