fb
Damespraatjes Damespraatjes

Online shoppen maar niet betalen voor verzending? Zo ontdek je snel welke webshops gratis leveren!

Sinds een aantal jaar kom ik zelden tot nooit in de stad. Hoewel ik in Amsterdam woon en we hier mega veel mooie winkels hebben, is het toch iets wat ik liever niet meer doe. Dit vooral door de enorme drukte die er in de stad heerst, waardoor het winkelen meer stress dan ontspanning oplevert. Nee, doe mij maar een lekkere kop thee, mijn bank, mijn laptop en mijn pinpas… Ik kan eindeloos webshops afstruinen en hier heerlijk uren zoet mee zijn. 

Gratis levering

Als ik een webshop kies waar ik wat wil bestellen, kijk ik altijd naar een aantal dingen. Zo vind ik het belangrijk dat ze een niet al te lange levertijd hebben. Twee dagen wachten vind ik de max. Gaan ze hier overheen, dan zoek ik een webshop die sneller kan leveren. Ook vind ik het fijn als ze een gratis retourservice hebben. Tot slot hebben webshops die gratis leveren ook een dikke streep voor.

Veel webshops leveren gratis boven een bepaald bedrag en andere webshops leveren gratis wanneer je een bepaalde code invoert. Heel fijn, maar waar kan je vinden hoe het precies zit, zonder al je favo webshops te moeten afstruinen? Er zijn websites die alle webshops die gratis leveren in kaart hebben gebracht. Hierdoor kan jij als consument eerst even checken waar jij je producten het beste kunt bestellen.

Online shoppen maar niet betalen voor verzending? Hier een overzicht van webshops die gratis leveren!

Steeds meer webshops zien het belang van gratis verzenden in. Het is wat ons betreft een stukje service wat er echt voor kan zorgen dat klanten blijven terugkomen. We worden dan ook heel vrolijk van websites die in kaart brengen waar er gratis geleverd wordt!

Waar let jij op bij het online shoppen?

Gratis levering, gratis retouren en snelle service zijn dingen die ik bij het online shoppen heel erg belangrijk vind. Hoe kijk jij hier tegenaan? En wat zijn jouw favoriete webshops om te winkelen? We zijn heel erg benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel of op onze Facebookpagina. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook