fb
Damespraatjes Damespraatjes

Online meubels kopen vs. shoppen in de meubelwinkel

Waar koop jij het liefste je spullen; online of in een winkel? Bij mij is dit helemaal afhankelijk van hetgeen wat ik ga kopen. Is het een dure leren tas? Dan ga ik het liefste naar de winkel voor de full-experience. Maar koop ik meubels en spullen voor in huis? Dan doe ik dit vaak online. Ook kleding koop ik tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar online, waarbij ik voor boodschappen weer graag naar de winkel ga. Benieuwd wat de voordelen van een webshop vs. een fysieke woonwinkel zijn? Lees mee!

Vind je het lastig om tussen een fysieke winkel en een online store te kiezen? Er zijn tegenwoordig veel winkels die zowel een fysieke showroom als een webshop hebben. Zo vinden wij Nancy HomeStore altijd erg leuk. De webshop is zeer uitgebreid en ze hebben ook een meubelwinkel in Rotterdam. Best of both worlds dus.

Voordelen

Toch kiezen tussen online shoppen of naar de winkel? Bekijk hier per optie de voordelen 🙂

Voordelen online meubels kopen

  • Het scheelt je heel veel tijd, je hoeft immers niet in de auto of op de fiets te stappen om naar de meubelwinkel te gaan.
  • Je kunt makkelijk prijzen vergelijken binnen het assortiment van de webwinkel, maar ook met andere winkels
  • In één overzicht zie je alle producten in een bepaalde categorie. Je hoeft dus niet een hele winkel door om alle lampen te bekijken, maar je ziet alles eenvoudig op één pagina.
  • Levertijden worden vaak zeer duidelijk bij de producten vermeld. Zo weet je bij het kiezen van een product al direct wanneer je het in huis kunt hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nancy HomeStore (@nancyhomestore)

Voordelen meubels in een fysieke winkel kopen

   • Bij comfortproducten, zoals een bank of stoel is het heel belangrijk om te weten hoe hij zit. In een showroom of winkel kan je dit op je gemak uitproberen.
   • In een fysieke winkel kan je gebruikmaken van de expertise van de verkoopmedewerkers. Zij kunnen je adviseren over de eigenschappen en gebruiksmogelijkheden van het product.
   • Een mooie winkel kan erg inspirerend werken. Je krijgt er soms ideeën van waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.
   • Samen een middagje winkelen is super gezellig!

Praat mee

Je ziet: eigenlijk hebben ze allebei veel voordelen en het een is dan ook niet beter dan het ander. Voor snelheid en gemak zit je vaak beter bij een webshop en voor persoonlijke service kan je beter naar een winkel. Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring hiermee. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook