fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ondergoed maakt de man en uiteindelijk de vrouw

Wat voor lingerie je als vrouw draagt, schijnt veel over je te zeggen. In mijn geval zegt mijn ondergoed dat ik praktisch, comfortabel en nuchter ben. Ik draag altijd een zwarte beha, een zwarte hipster. Alleen bij doorschijngevaar heb ik huidskleur, maar verder is het zwart. Mijn sexy setjes zijn ook al jaren hetzelfde: zwart kant. Mijn vriend is meer van ‘naakt ben je het mooist’, dus dure lingerie zou letterlijk weggegooid geld zijn. Lange tijd was mijn vriend solidair met mij, ook hij droeg alleen zwarte boxers en zwarte sokken. Tot alle rust verpest werd door kerstcadeaus.

Glittersokken

Het begon met sokken bij mijn vriend, een cadeau van mijn moeder met kerst. Een fleurig doosje met net zulke fleurige sokken. Dat vond hij wel wat. Ondanks de zwarte basis, is mijn vriend een behoorlijke dandy als het op kleding aankomt. Denk aan gebloemde schoenen, manchetknopen, hoeden, sjaals, bonte broeken, enzovoorts. Mijn vrienden omschrijven hem niet voor niks als paradijsvogel. Ik zie enkel voordelen hierin: het is erg makkelijk met cadeaus kopen voor zijn verjaardag en kerst, hij is altijd goed verzorgd en het houdt vrouwen op afstand omdat ze denken dat hij homo is op basis van zijn kledingstijl. Win, win, win wat mij betreft.

Roze boxers

Maar goed, terug naar de (zwarte) basis. De sokken werden steeds fleuriger nu de wereld (lees: zijn familie) wist dat hij dat wel leuk vond. Vorige kerst heeft hij een zelfs paar glittersokken gekregen. En dan geen subtiel glittertje, maar gewoon in your face gouden glitters. Ik begon bijna zelf te twijfelen aan zijn geaardheid. Ik dacht dat het wel bij sokken bleef qua ondergoeduitspatting, tot er laatst een pakketje van Bamigo binnenkwam. Hij opende het waar ik bij stond. Er kwamen felblauwe, rode en zelfs roze boxers uit de verpakking, allemaal duurzaam gemaakt van bamboe en superzacht. Misschien heeft hij wel een affaire, dacht ik nog. Vrouwen die vreemdgaan kopen toch ook nieuwe lingerie voor spannende avonturen? Misschien mannen ook wel!

ANWB-echtpaar

Uiteindelijk was van een affaire geen sprake hoor, maar nu heb ik dus een vriend met hysterische sokken en gekleurde boxers. En eigenlijk staat dat zo vrolijk, dat ik laatst ook gezwicht ben voor mijn allereerste vrolijke sokken en gekleurde beha. Nu zijn mijn vriend dus hard op weg om in ieder geval in ons ondergoed een soort ANWB-echtpaar te worden, maar dan wat vrolijker dan voorheen. Zwart is ook zo zwart. Het enige jammere? Dat Bamigo nog geen damescollectie heeft. Een mannenboxer aantrekken gaat me nog net een stapje te ver.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook