fb
Damespraatjes Damespraatjes

Obese vrouw die deed alsof ze haar neefje vermoordde, valt 360 kilo af en heeft onschuld bewezen

Het leek te bizar om waar te zijn: In 2008 moest Mayra Rosales voor de rechter verschijnen omdat ze verdacht werd van de moord op haar neefje. Hij zou overleden zijn doordat zij vanaf het bed per ongeluk op hem is gevallen. Overlijden doordat er iemand op je valt? Dat kan alleen als iemand extreem zwaar is. Mayra woog in 2008 bijna 500 kilo en daardoor klonk het verhaal aannemelijk.

Onschuldig

Maar, de advocaat van Mayra geloofde het verhaal niet. Hij kon zich niet voorstellen dat ze per ongeluk op haar neefje is gevallen. Uiteindelijk blijkt dat Mayra de dader inderdaad niet is. Ze bedacht het verhaal om haar jongere zus (de moeder van het kind) te beschermen. Zij mishandelde het kind al langer en dit heeft uiteindelijk geleid tot de dood. Mayra had het gevoel dat ze door haar gewicht toch al ten dode was opgeschreven en besloot dus haar zus in bescherming te nemen.

360 kilo afgevallen

Uiteindelijk wist Mayra haar zus op camera te laten toegeven dat zij haar eigen zoontje had vermoord. Nu is Mayra niet alleen ontsnapt aan de aanvankelijk geëiste doodstraf, maar heeft ze ook nog eens haar eigen leven gered. Hoe? Door ruim 360 kilo af te vallen!

Heel knap

Het blijft een bizar verhaal, maar we vinden het vooral heel fijn dat het goed lijkt afgelopen te zijn voor Mayra.

Ben jij ook ooit veel afgevallen? Hoeveel kilo verloor je toen? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook