fb
Damespraatjes Damespraatjes

Numerologie: wie je bent en hoe je overkomt

Numerologie: wie je bent en hoe je overkomt

Van mijn grote hobby heb ik ook mijn werk gemaakt: de numerologie. Numerologie vind ik één van de fijnste methodes om inzicht te krijgen in mensen; wie ze werkelijk zijn en hoe ze overkomen, wat hun sterke karaktereigenschappen zijn en wat ze te leren hebben.  Met behulp van de numerologie kun je tevens zien hoezeer mensen van elkaar kunnen verschillen, maar ook hoe complex mensen in elkaar kunnen zitten, waarbij ze soms zelfs moeite hebben om zichzelf te begrijpen.

Mensen zichzelf laten begrijpen en mensen anderen laten begrijpen is één van de doelen in mijn werk. Een groter begrip voor jezelf waarbij helder wordt, dat sommige eigenaardigheden die je hebt echt energetisch in jezelf aanwezig zijn, waardoor je die dingen maar beter kunt accepteren in plaats van veel moeite te gaan doen om jezelf te veranderen. Dat is één van de dingen die de numerologie je kan laten zien. En dat niet alleen voor jezelf, maar ook voor bijvoorbeeld je partner, je kinderen of je familie en vrienden. Een groter begrip tussen mensen leidt namelijk doorgaans tot betere verstandhoudingen.

Niet iedereen doet zich hetzelfde voor zoals hij of zij werkelijk is. De meeste mensen hebben een ander getal bij hun ziel (wie zij wezenlijk zijn) en bij hun sociale gedrag (hoe zij overkomen op anderen en ook over willen komen op anderen). Dat maakt dat het vaak tijd kost om een ander echt te leren kennen. Doorgronden wie de persoon is, achter het sociale ‘masker’ dat iemand draagt, gaat echter een stuk sneller met behulp van de numerologie. Wanneer deze getallen heel ver uit elkaar liggen kunnen mensen echt moeite hebben om zichzelf te laten zien aan de ander. Dat doen mensen niet expres, maar zij hebben dan twee energieën in zich die elkaar eigenlijk tegenwerken. Voor de persoon zelf is dat ook niet  prettig want het kan dan voorkomen dat iemand zich regelmatig niet begrepen voelt door anderen.

Er zijn ook mensen -ik ben er zelf ëén van- waarbij het zielsgetal en het sociale getal hetzelfde zijn. Dat zijn doorgaans mensen die zich niet anders voordoen dan dat ze zijn. Ze weten vaak ook niet hoe ze anders zouden moeten zijn of zich gedragen en als ze dat toch proberen dan voelt dat heel erg onnatuurlijk en zullen ze dat ook niet erg lang volhouden.

Het één is niet beter of slechter dan het andere. Het is alleen maar anders. Het maakt wel duidelijk hoe complex mensen in elkaar kunnen steken. Want deze twee getallen zijn slechts een stukje van de numerologische analyses die ik voor mensen maak.

Wil jij ook eens kennismaken met de numerologie? Je kunt bij mij een gratis analyse bestellen van vier pagina’s, waarin je zielsgetal, je sociale gedrag, je behoefte, je doel hier op aarde en de weg om dat doel te bereiken worden geanalyseerd.  Wat je daarvoor op moet sturen aan gegevens vind je bij Gratis Numerologie.

Monica
Monica blogt over twee werelden waar zij zich beroepsmatig mee bezig houdt: het paranormale en werk en ondernemerschap.

Beeld: RODNAE Productions

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Tonny -

jammer pagina doet het niet

Josine -

“Pagina niet gevonden”

jannie -

jammer dat de pagina niet werkt

Reageer ook