fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van Norma's universum

Normas-universum-dp
Op een klein, afgelegen boerderijtje in het weidse Friese polderlandschap heeft Norma haar eigen universum gecreëerd, daar woont ze met haar honderden dieren. Paarden, koeien, honden, varkens, vogels, vissen en welk dier dan ook dat haar verzorging nodig heeft. Slechts af en toe dringen er krachten uit de buitenwereld door en die beloven meestal weinig goeds. Damespraatjes mag een paar exemplaren weggegeven van het boek Norma’s Universum, dat Norma Miedema zelf schreef samen met Jessica Menheere. Kijk onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

In 2009 had Joris Linssen voor zijn programma Showroom een onvergetelijke ontmoeting met Norma in haar dierenparadijs. Joris: “Alsof we een film draaiden met Angelina Jolie. Een prachtige verschijning, met een gouden hart. Hoe ze met haar lange paardenstaart de zwemvijver in dook.” Joris beschrijft in zijn voorwoord ook de liefde in zuiverste vorm die Norma voor haar paarden voelt. Bekijk hier de aflevering van Showroom met Norma.

De wereld door de ogen van Norma is een fascinerend andere wereld. Norma kijkt, voelt en leeft anders. Haar levenshouding en levenswijsheid vormen een bron van inspiratie, haar spiritualiteit en eigenheid werken aanstekelijk en haar doorzettingsvermogen dwingt bewondering af.

Voor wie eens een kijkje wil nemen in een andere manier van leven een echte aanrader.

Jessica Menheere (1968) is schrijfster, goudsmid en fotografe. Ze schreef o.a. Gewoon bijzondere vrouwen met levensverhalen van dertigers en Ik ga op reis en laat achter, het levensverhaal van Simone Awhina. 

Kijk voor meer informatie over Jessica Menheere ook eens op www.ministryofmessages.com

Norma Miedema (1967) is kunstenares en haar leven staat in het teken van het liefdevol opvangen en verzorgen van haar dieren. Zij schildert, beeldhouwt, schrijft en maakt theater.

Kijk voor meer informatie over Norma Miedema ook eens op www.normasdieren.nl

Winactie

De winnaars zijn:

  • Thirza Mandos
  • Centine Blaakman
  • Esther Naaijen

Van harte gefeliciteerd. Jullie krijgen het boek binnenkort toegestuurd.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

7 reacties

jacqueline -

Lijkt me een prachtig boek!
I Love Animals!

jacqueline -

Geweldig lijkt me prachting!
I Love Animals!

Queenie Schut -

Lijkt mij een mooi boek om te lezen. Ben zelf ook helemaal gek op dieren en van dieren krijg je onvoorwaardelijke liefde. Hier kunnen een hoop mensen nog wat van leren. Als ik het filmpje bekijk van Joris Linssen lijkt het mij een geweldige vrouw die veel liefde heeft te geven. Normaal kijk ik altijd naar de programma’s van Joris, maar deze uitzending heb ik dus gemist.
Hoop dat ik een exemplaar win, want denk dat er veel te leren valt met het lezen van het boek.

Alwine kerkhof -

Ik ken Norma uit de vele gesprekken die wij op FB hebben.
Norma is een fantastische vrouw, die gewoon niet op deze wereld thuis hoort.
Dit booek verwoord alles, een vrouw met zo’n intens diep liefde gevoel, voor dier en mens, het is een voorrecht om haar te kennen!

Mieke Schepens -

Lijkt me een geweldig mooi verhaal ! Ik doe graag mee voor een exemplaar.

Joke V -

Alleen al door het voor stukje te lezen voel ik haar liefde voor de dieren, geweldig.
Lijkt mij daarom een gaaf win-boek!

gerda -

lijkt me heel mooi boek..zeker met alle dieren waar ze mee leeft!

Reageer ook