fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars Watermeloen van Marian Keyes


Dames plan maar even een dagje helemaal vrij, want het nieuwe boek van Marian Keyes, Watermeloen, is verschenen. We verzekeren je, dit boek wil je in een ruk uitlezen!!!! Op Damespraatjes kun je dit boek winnen. Lees onderaan dit artikel of je een van de winnaars bent.

Op de dag dat Claire een baby krijgt, laat haar man James haar in de steek. Met een pasgeboren dochter, een garderobe die minstens drie maten te klein is, en haar gevoel van eigenwaarde compleet aan gort, is er maar één plek waar Claire terechtkan, en dat is haar ouderlijk huis in Dublin. Getroost door haar eigenaardige familie houdt Claire na een paar weken op met huilen. Daarna gaat het beter. Zo veel beter dat wanneer James met de staart tussen de benen terug komt kruipen, hem een zeer onprettige verrassing te wachten staat.

Over Marian Keyes
Haar romans, waaronder Sterrenregen, Kom terug bij mij, Sushi voor beginners en Die charmante man, vormen een briljante mix van originaliteit, spanning, humor en ernst. De auteur woont met haar echtgenoot en hun twee denkbeeldige honden in Ierland.

Win dit boek op Damespraatjes
De winnaars zijn:

  • Marina van der Ham
  • Heidi Onstenk
  • Cindy Luisman
  • Marjolein van Hoeflaken
  • Riekje Leemeijer
Veel plezier!!
http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/watermeloen/1001004011510328/index.html” target=”_blank”>Dit boek bestellen

1 reactie

Lilian Weerts -

Mijn favoriete boek van Marian Keyes is:
STERRENREGEN

Lilian Weerts
Mockstraat 96
6226 CD Maastricht

Reageer ook