fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Britannia Road 22 van Amanda Hodgkinson

De Poolse Silvana en haar man Janusz worden door de oorlog van elkaar gescheiden: hij moet in dienst en zij probeert vergeefs naar haar familie terug te keren. Zes jaar lang overleeft zij met haar zoontje onder erbarmelijke omstandigheden in de bossen. Uiteindelijk wordt het gezin in 1946 in Engeland herenigd.

In hun nieuwe huis aan Britannia Road 22 proberen ze een nieuw bestaan op te bouwen, maar zowel Silvana als Janusz worden achtervolgd door geheimen uit hun verleden die ze voor elkaar verborgen proberen te houden. Damespraatjes mag een aantal exemplaren van dit mooie boek weggeven. Lees onderaan het artikel of je hebt gewonnen.

De Pers over Britannia Road

`Een boeiende roman over een Pools stel dat getekend door de oorlog en de liefde, elkaar terugvindt.’ – Oprah Magazine

`Een schitterend, indringend boek, dat laat zien welke krachten, teleurstellingen en keuzes een traumatische situatie kan losmaken bij doodgewone mensen.’ – Marie Claire

`Hodgkinsons beschrijving van de oerband tussen moeder en kind, haar begrip van het enorme, beangstigende gewicht van de liefde dat moeders moeten dragen, oorlog of geen oorlog, laat een onuiswisbare indruk achter.’ – The New York Times Books Review

`Een opvallend goed verteld, ontroerend boek.’ – The Times

http://youtu.be/r2cnVWMPQU8

Amanda Hodgkinson

De Britse Amanda Hodgkinson heeft literatuurwetenschap gestudeerd en woont sinds enkele jaren op het platteland van Zuid-Frankrijk, waar ze een column schrijft voor een regionale krant.Britannia Road 22 is haar debuutroman.

Winactie
De winnaars zijn: Rosemary van Duinen, Maureen van Oorschot en Sandy van der Kolk.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Rosemary van Duinen -

Super,ben door de griep geveld en voel me iets beter nu ik dit boek heb gewonnen!straks meteen in lezen,heel erg bedankt!!!

Sandy van der Kolk -

YES!! Ik ben echt superblij dat ik het boek heb mogen winnen!!! Ben zo nieuwsgierig naar dit boek en kan haast niet wachten om het te gaan lezen!!
Heel erg bedankt!!
Groetjes Sandy

Judith -

Bedankt voor de winactie. Ik ben benieuwd naar dit boek.

Reageer ook