fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nieuwe boek Chantal van Gastel: de winnaars zijn bekend

Afgelopen zomer kregen we al een voorproefje van Ik wist het. Als een soort lekkermakertje waren de eerste pagina’s opgenomen in de zomerse verhalenbundel 21 Zomers van Chantal van Gastel. Pats-boem, meteen was het raak en werd je het verhaal ingezogen. Graag wilden we verder lezen, moesten echter nog even geduld hebben. Maar nu is het zover en kunnen we lezen hoe het Mia vergaat in haar bloemenwinkel.

Ik wist het 

Mia Robbins is niet het type dat de gebaande paden bewandelt. Puur op intuïtie zegt ze haar baan in de marketing op om haar eigen bloemenwinkel te beginnen. Niet in het drukke nieuwe deel van het centrum, maar op het idyllische stationsplein dat al in haar jeugd haar hart gestolen heeft.

Mia zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken. Maar de magie van de bloemen brengt haar meer dan ze had verwacht. Ze ontmoet Feo. Hij is ondernemend en levenslustig. De man van wie ze letterlijk altijd heeft gedroomd. En alsof dat nog niet verwarrend genoeg is, vinden plots allerlei mysterieuze boodschappen hun weg naar haar. Al snel wordt Mia de levens van iedereen om zich heen ingezogen. Als een magneet trekt ze bijzondere verhalen aan.

Dit blijft niet onopgemerkt door Axel, een verslaggever die De Haai wordt genoemd. Hij heeft zijn eigen binding met het winkelplein en naar een bijzonder verhaal is hij altijd op zoek. Durft Mia haar gevoel te blijven volgen, ook als dit meer van haar vraagt dan ze zich ooit had kunnen voorstellen? Hoezeer mag ze betrokken raken bij de levens van anderen? En hoe kan ze ervoor zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt?

Chantal van Gastel

Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd!, Zwaar verguld!, Geknipt voor jou, Zoek het maar uit en de verhalenbundel 21 Zomers. Van haar boeken zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

Kun je net als wij niet wachten met lezen? Tip: dit boek is ook verkrijgbaar als e-book (nu slechts € 4,99)

Winactie

Damespraatjes mag 3 exemplaren weggeven van Ik wist het. De winnaars zijn:

  • Stephanie Ourensma
  • Linda Stopa
  • Mevr. S. Thakoer

Van harte gefeliciteerd! Het boek wordt binnenkort naar jullie toegestuurd. Mocht je het boek niet gewonnen hebben, maar zou je het wel graag willen lezen (DOEN!!!!!) dan  kun je hier kijken.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

10 reacties

Elly van der Meer -

Ik doe graag mee met deze leuke actie,

Anita Roelfsema -

Lijkt me erg leuk

Stephanie -

Tof, ik doe graag mee 🙂

Silvia -

Gaaf zeg…ik doe graag mee!

Annelies -

Het zou leuk zijn om weer eens een nieuw boek te lezen. Dit genre trekt me maar door omstandigheden zit het kopen van boeken er niet in

joyce pots -

Lijkt me echt een geweldig mooi boek voor mij is chantage nog onbekend maar zag dat ze al meer voor mij interessante boeken al geschreven heeft

marja -

Gezellig een boek lezen in de herfst. Een leuk boek voor zowel mij als mijn beide dochters.

Gerrianne -

Leuke winactie!

irene niec -

Heel graag maak ik kans op dit mooie boek.

Caroline -

Het lijkt me een heerlijk boek om een paar uur mee weg te dromen voor de openhaard nu het steeds kouder wordt. Ik hoop het boek echt te winnen

Reageer ook