fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nieuw initiatief van styliste Annelies Kasteleijn

dehuishoudplanner.jpgFreelance redacteur en styliste Annelies Kasteleijn vormt samen met Annelies Moons een team dat huizen op orde brengt. Heb je weinig tijd of ben je het overzicht kwijt, dan brengen ze samen met jou de structuur weer aan. Met veel enthousiasme en inzet zorgen zij voor een leefbare en warme sfeer in huis die zorgt voor ruimte, overzicht en rust.  Damespraatjes sprak met Annelies Kasteleijn en is benieuwd hoe de Huishoudplanner eigenlijk werkt.

Hoe werkt het?
“Tijdens een vrijblijvend intakegesprek dat ongeveer 1 uur in beslag zal nemen inventariseren wij je wensen en behoeften. Je geeft aan wat voor jou het belangrijkste is en aan de hand hiervan stellen wij een plan van aanpak op om tot het resultaat te komen dat jij voor ogen hebt. Samen overleggen we wat je wel of niet wilt bewaren en adviseren wij je hierin, bij het eventuele schoonmaken hoef je zelf niet aanwezig te zijn. Daarna ontvang je van ons een bevestiging met afspraken van de besproken activiteiten en het verwachte aantal uren of dagen dat dit in beslag zal nemen. Wanneer je akkoord gaat gaan wij na overleg zo snel mogelijk aan de slag.”

Voor wie is het?
“Heb je weinig tijd en ben je het overzicht kwijt? Dan biedt De Huishoudplanner de oplossing. Wij coachen en brengen structuur aan waarbij wij ingaan op uw persoonlijke wensen. Ook in situaties zoals een scheiding, samenvoegen van twee huishoudens, zolderopruiming, verhuizing en uitval door ziekte of overlijden adviseren wij. En ben je van plan je huis te verkopen dan stylen en creëren wij met uw eigen spullen een warme en gezellige sfeer in huis.”.

Hoe kunnen de dames contact met jullie opnemen?
“Ze kunnen op onze site kijken, maar kunnen ook telefonisch contact met een van ons opnemen”

www.dehuishoudplanner.nl
tel. Annelies Moons 06 – 46714842, tel. Annelies Kasteleijn t. 06 – 51521247

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook