fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nicolette Kluijver doet geweldige Expeditie Robinson onthulling!

Een grote televisiekijker ben ik niet. Heb ik een avondje op de bank? Dan kijk ik eigenlijk alleen maar naar NPO-plus, Netflix en Videoland. Want waarom je door het ene na het andere reclameblok heenworstelen als je een programma ook gewoon in één ruk uit kunt kijken? Toch is er één programma waarvoor ik een uitzondering maak, mijn ouderwetse tv-kastje aanslinger en met liefde naar de overtollige reclameblokken kijk: Expeditie Robinson. Al zo’n vijftien jaar lang kijk ik ieder seizoen en het is net alsof ik er elk jaar meer van geniet. Ik ben dan ook waanzinnig verheugd over het feit dat de opnames dit jaar wél weer konden plaatsvinden en dat we vanaf augustus eindelijk opnieuw van het programma mogen genieten.

Dubbel genieten

In een video op het Instagram-account van Expeditie Robinson, doet presentatrice Nicolette Kluijver een geweldige onthulling. Het programma zal vanaf 29 augustus weer te zien zijn, met niet één, maar twee afleveringen per week. Elke zondag is het programma om 20.00 uur en iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4. Wij kunnen niet wachten!

Kandidaten

Waarom er twee afleveringen per week uitgezonden gaan worden, wordt in de video niet duidelijk. Maar ach, wie maakt het ook uit? Het is gewoon geweldig dat we de spannende ontknoping snel kunnen gaan zien. Wie er aan het programma gaan deelnemen is echter nog niet bekendgemkaakt. Wel gaan er geruchten dat Dennis Schouten, Robbert Rodenburg, Jan van Halst en Coosje Smid meedoen aan deze editie. Spannend!

Vind jij het ook leuk dat je twee keer per week naar Expeditie Robinson kunt gaan kijken? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook