fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nicolette Kluijver deelt post die binnenkomt: “Dankbaar maar ook een beetje melancholisch”

Iemand die het de afgelopen jaren alles behalve makkelijk heeft gehad, is Nicolette Kluijver. Zondag was het precies drie jaar geleden dat er longkanker bij haar werd geconstateerd. Mede door een zware longoperatie leeft Nicolette nu nog en hoewel ze daar natuurlijk dankbaar voor is, is het zeker niet makkelijk. Op Instagram deelt ze een openhartige post met een tekst die flink binnenkomt. 

Dankbaar

“Er zijn van die dagen dat ik extra bewust ben van wat ik heb moeten/mogen doorstaan. Op die dagen ben ik dankbaar maar ook een beetje melancholisch! Ik las een quote en die wilde ik op de Zondagochtend met jullie delen. Swipe↔️ Goodvibes❤️Eerlijke-insta✌????Dus: speciaal voor alle littekens die mij volgen ⚡️ Vast herkenbaar? ” schrijft ze bij twee foto’s die ze plaatste.

Raakt me dieper

Op de ene foto zien we Nicolette met haar litteken en op de andere foto lezen we een quote: “Litteken. Geen gapende wond. En het bloed al lang niet meer. Maar het litteken blijft wel. En vandaag doet het gewoon zeer. De pijn komt altijd harder binnen dan in aan zag komen. Het raakt me altijd dieper dan ik me had voorgenomen. Vandaag komen de tranen. Vandaag heb ik geen verweer. Morgen schijnt de zon. Maar vandaag doet gewoon zeer”

Leven mee

Lieve Nicolette. Wij leven met je mee! Wat bijzonder krachtig van je, dat je dit met je volgers deelt. Respect!

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 

Reageer ook