fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nicolette Kluijver deelt foto van litteken met krachtige tekst: “Het leven is te kort om het te verspillen aan haat”

Ik schrok ontzettend toen Nicolette Kluiver naar buiten bracht longkanker te hebben. Een prachtige jonge vrouw, goede presentatrice en natuurlijk moeder van drie kinderen… Het nieuws kwam hard binnen. Totaal onverwacht en, zo bleek achteraf, veel ernstiger dan Nicolette aanvankelijk deed vermoeden.

Bewustwording

In het nieuwe nummer van Wendy dat woensdag uitkomt, staat een prachtig en open interview met Nicolette. Inmiddels gaat het goed met haar, maar het terugblikken op de heftige periode blijft moeilijk. Toch is het hard nodig! Om aandacht voor de ziekte te krijgen, maar ook voor een stukje bewustwording. Want op het moment dat je te horen krijgt dat je kanker hebt en het niet zeker is of je je kinderen kunt zien opgroeien, wordt ineens alles in perspectief geplaatst.

Het leven is te kort om te haten

Gisteren deelde Nicolette een krachtige foto van haar litteken, met een indrukwekkende begeleidende tekst: Life is too short to waste time hating anyone… (vertaald: het leven is te kort om het te verspillen aan haat).


Dit bericht bekijken op Instagram

Life is too short to waste time hating anyone….. ❤️ #zoveelbullshit #zuurpruimen #genietvanhetleven #positivevibes #liefvoorelkaarzijn

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Mooie boodschap

Wij kunnen ons helemaal vinden in de boodschap bij de foto. Vooral in combinatie met de foto waarop haar litteken zichtbaar is, komt hij echt binnen.

Wat vind jij van de foto en de tekst? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Reageer ook