fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze goddelijke niche parfums laten iedereen vragen welke geur je op hebt

niche parfums

Mijn eerste geurtje kocht ik toen ik een jaar of 13 was. Het was de Eau De toilette ‘Chance’ van Chanel en ik was er echt super zuinig op. Elke ochtend spoot ik één spraytje parfum in mijn nek en één op mijn pols. Meer gebruiken deed ik zelden, vooral om ervoor te zorgen dat mijn eau de toilette zo lang mogelijk zou meegaan. Vandaag de dag heb ik het geurtje nog steeds in mijn badkamer staan, maar ik gebruik hem eigenlijk nog zelden. Sinds een paar jaar kies ik liever voor mooie niche parfums. In dit artikel vertel ik wat niche parfums zijn, welke ik heel lekker vind en waarom ik hiervoor kies. Lees je mee? Deze goddelijke niche parfums laten iedereen vragen welke geur je op hebt! 

Wat zijn niche parfums?

Een niche parfum is een parfum dat niet zomaar bij elke drogist of cosmetica winkel verkrijgbaar is. Deze geuren zijn hierdoor heel exclusief en je zal ze dan ook niet snel bij andere mensen ruiken. Geur is natuurlijk heel persoonlijk, maar ik vind niche parfums vaak spannender, lekkerder en unieker ruiken dan ‘gewone’ parfums. Het zorgt ervoor dat jouw geur in positieve zin opvalt als je ergens binnenkomt. Als ik een van mijn niche parfums draag, krijg ik zo goed als altijd de vraag welke geur ik op heb. Ik ervaar dat als een enorm compliment en het geeft mij veel zelfvertrouwen. Niche geuren zijn helemaal mijn ding dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HOUSE OF COALESCE (@houseofcoalesce)

De parfums van House of Coalesce

Eén merk waarbij je gegarandeerd de vraag krijgt welk parfum je draagt, is House of Coalesce. In deze mooie unisex geuren tref je de perfecte symbiose van culturele dimensies. Agar Intense heeft topnoten van wormenhout, bergamot en mandarijn. Als hartnoten ruik je agarhout, kaneel en tabak. De basisnoten bestaan uit amber, labdanum en sandelhout. Het is een subtiel en frisbloemig parfum met een warme oriëntaalse beleving. Agar Rouge kenmerkt zich door de topnoten van roze peper en sinaasappel. De hartnoten agarhout, cederhout en roos zorgen voor een ronde geurbeleving. Basisnoten amber, karamel, muskus en mos brengen mooie, verkoelende ondertonen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HOUSE OF COALESCE (@houseofcoalesce)

Eerst ervaren

Het kiezen van een geur op basis van tekst en beeld is lastig. Bij House of Coalesce kun je daarom twee monsters bestellen. Zo kun je zelf ervaren hoe bijzonder deze niche parfums zijn. Als je nog nooit eerder niche parfums hebt gebruikt, weet ik zeker dat je versteld zult staan over de hoeveelheid mensen die onder de indruk zijn van jouw nieuwe parfum. Ik ben heel benieuwd hoe jij dat gaat ervaren!

Praat met ons mee

Ben jij al bekend met niche parfums? En welk parfum draag jij momenteel het liefst? Vind je het leuk om dat met ons te delen? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd erg gezellig.

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook