fb
Damespraatjes Damespraatjes

Negenjarige jongen redt broertje dat van commode valt

Je kinderen moet je altijd goed in de gaten houden, een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Maar, hoe goed je ook denkt op te letten, er kan soms toch wat misgaan… En dan hoop je maar dat er op dat moment iemand anders is die kan ingrijpen.

Zo ook bij de Amerikaanse Tila Levi. Ze was haar jongste telg (11 maanden) aan het verschonen op de commode, toen ze zich heel even omdraaide omdat één van haar andere kinderen hulp nodig had. Hoewel ze zich maar heel even wegdraait, dreigt het al meteen mis te gaan. De baby gooit eerst zijn ene been van de commode af en vervolgens volgt de rest van zijn lichaam…

Net als de baby ruim een meter naar bededen valt, draait haar andere zoon Joseph zich om en kan zijn broertje precies op tijd vangen. De camera in de babykamer legt alles vast en Joseph is een held! In deze video doen Joseph en moeder Tila hun verhaal. De grote broer blijft ondanks zijn nieuwe heldenstatus erg nuchter onder alles: “Ik ben normaal helemaal niet zo snel. Maar nu had ik het idee dat iets me naar die commode toeduwde.”

Bekijk de beelden van de reddingsactie hier! Wat denk jij, werd Joseph gestuurd door God of greep hij gewoon zelf enorm goed en snel in?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook