fb
Damespraatjes Damespraatjes

Narda: ‘De verhouding met de beste vriend van mijn man maakt me kapot’

Het viel Narda (31) op dat Ruud haar regelmatig aanraakte. Een hand op haar arm of op haar bovenbeen. Net even te lang. Aanvankelijk zocht ze er niets achter; Ruud was de allerbeste vriend van haar man Thom. Kwam veel bij hen over de vloer, zeker toen zijn relatie op de klippen liep.

“Een half jaar geleden kwam Ruud bij ons en ik zag aan zijn gezicht dat er iets was. Toen hij vertelde dat Elly bij hem weg was, zag ik hem breken. Ze waren vijftien jaar samen. Ruud was stuk van haar vertrek.” Een man alleen, die help je. Dus kwam hij twee keer in de week eten. Minimaal. Op zaterdagochtend haalde hij Thom op en maakten ze samen een tocht op de racefiets. “Ik zorgde voor de lunch als ze terugkwamen. Het was eigenlijk heel gezellig. Van Elly hoorden we niets, ik heb haar een berichtje gestuurd waarop ze niet reageerde. Ik vond het prima, had er verder niets mee te maken.”

Verliefde puber

Ruud komt steeds vaker en het valt Narda op dat hij haar vaak aanraakt. “Sommige mensen doen dat. Dat is prima, maar ik bespeurde een lichte opwinding bij mezelf als Ruud me aanraakte. Ook kon hij me heel doordringend aankijken. Ik werd er nerveus van, voelde me net een verliefde puber.” Verliefd. Dat was het woord, al wist Narda dat niet meteen. “Het kwam niet bij me op verliefd te worden op de beste vriend van mijn man die ik al jaren kende bovendien. Daar blijf je vanaf, daar begin je niet aan.” Zoals zo vaak won het hart het van het verstand.

Zoenen in de keuken

“Ruud kwam op een zaterdagochtend Thom ophalen. Maar Thom was er niet, zijn moeder had gebeld dat haar wasmachine stuk was en vroeg hem er naar te kijken. Hij dacht zo terug te zijn. Ik liep naar de keuken om koffie te zetten voor Ruud en opeens stond hij achter me. Ik voelde hoe zijn handen mijn schouders masseerde. Ik draaide me om, Ruud pakte mijn gezicht beet en zoende me voorzichtig. We schrokken er allebei van.”

Seks

Het bleef niet bij deze kus. Ruud en Narda zagen elkaar regelmatig zonder Thom. “De eerste keer dat ik seks met hem had, was hemels. We genoten van elkaar en het leek of al de opgekropte spanning en nieuwsgierigheid eruit golfden. Terwijl we helemaal niet het idee hadden dat dit zou gebeuren. Het overkwam ons gewoon.”

Hoe nu verder?

Ze heeft geen idee hoe het nu verder moet. Blijft ze bij Thom of kiest ze voor Ruud? “Ruud en ik zijn er allebei stuk van. Het voelt zo puur, zo echt, zo intens. Maar het doet ons allebei heel veel pijn om Thom te bedriegen. Ik moet een knoop doorhakken en wat ik ook besluit, één man ga ik pijn doen, daar ontkom ik niet aan.” Ook Ruud is er stuk van. “Soms denk ik: had me nou maar nooit gekust, dan was dit niet gebeurd. Maar dat slaat nergens op. Ik had hem ook van me af kunnen duwen toen hij mij kuste. Dat deed ik niet omdat ik altijd heb geweten dat ik Ruud leuker dan Thom vond. Ik negeerde dat gevoel omdat ik was getrouwd en Ruud ook. Nu is het hek van de dam en heb ik werkelijk geen idee wat ik moet doen.”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook