fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nagenieten van die heerlijke vakantie? Doe het met jouw lievelingsfoto’s in een mooi doosje!

De zomervakantie zit er voor heel Nederland al weer een tijdje op. Niet alleen de zomervakantie is voorbij, de hele zomer lijkt tot een einde te komen. De extreem hete dagen lijken maanden geleden en vanmorgen fietste ik zelfs door de regen naar kantoor… Stiekem vind ik het helemaal niet erg dat Nederland weer een beetje in zijn normale ritme komt, maar het blijft lekker om terug te blikken op deze heerlijke zomer.

Onze staycation

Hoe zag jullie zomer er dit jaar uit? Zijn jullie op vakantie geweest of thuis gebleven? En was je eigenlijk überhaupt wel vrij of moest je hard doorwerken? Zelf ben ik de hele zomer in Nederland gebleven. Wij verhuisden half juli van Amsterdam naar Bussum en hadden hierdoor geen budget en tijd meer voor een buitenlandse bestemming. Helemaal niet erg trouwens, want na ons mini-huisje met postzegeltuintje in Amsterdam, hebben we enorm genoten van ons nieuwe huis mét heerlijke tuin. Een lekkere staycation dus en dat was dik prima met het mooie weer.

Tijdens onze staycation deden we veel leuke dingen. Ward moest gewoon werken, maar ik was door mijn zwangerschapsverlof de hele zomer thuis met de kindjes. Doordeweeks met z’n drieën en in het weekend met z’n vieren hebben we veel leuke plekjes in het Gooi (her)ontdekt. Spelen in Oud Valkeveen, een ijsje halen bij de Hoop, lunchen bij Café Heidezicht, wandelen bij Natuurmonumenten in ’s Graveland en ook de Groene Afslag ontdekt. Wat is onze nieuwe woonplaats toch een mooie en veelzijdige plek.

Foto’s in een mooi bewaardoosje

Deze eerste zomer in ons nieuwe huis én onze eerste zomer met twee kinderen wil ik nooit meer vergeten. Daarom heb ik de leukste foto’s van onze zomer laten afdrukken en deze bewaar ik in een mooi doosje. Deze foto’s in een doosje heb ik laten maken bij Smartphoto. Hier heb je de keuze uit drie verschillende doosjes, die je kan laten vullen met 36 of 52 fotoafdrukken van jouw mooiste foto’s. Leuk om bijvoorbeeld te doen met vakantiefoto’s, foto’s van het eerste jaar van jouw kind of met foto’s van jullie vriendinnengroep.

Het doosje is ideaal om rondom de woonkamer of keuken te bewaren. Gezellig om erbij te pakken als je lekker met vrienden of familie zit te borrelen. Een heel stuk makkelijker en leuker dan het scrollen door je telefoon!

Personaliseren

Onder elke foto kan je een tekstje zetten, maar dit hoeft natuurlijk niet. De doosjes kan je personaliseren door er met pen of markeerstift op te schrijven. Zo kan je op de voorkant schrijven wat voor soort foto’s er in het doosje zitten en op de achterkant laat je een persoonlijke boodschap achter wanneer je het cadeau doet. Wij hebben het doosje er al regelmatig even bij gepakt en ook Sophia kijkt er graag naar. Nu al erg veel plezier van dus!

Het doosje met foto’s is bij Smartphoto verkrijgbaar vanaf € 19,95 (36 foto’s). Voor elke extra foto betaal je € 0,30.

Praat mee

Wat vind jij van dit doosje met foto’s? Met welke foto’s zou jij hem vullen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook