fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mooi: Trendy kleding van Kyra & Ko

Een paar weken geleden was ik op vakantie in Zuid Frankrijk. Het is zo ontzettend leuk om te zien hoe goed de vrouwen zich daar kleden. Wat natuurlijk ook meespeelde, was het mooie weer wat ze daar hebben. Een elegant jurkje, simpele pump en goede tas zijn genoeg om een stijlvolle outfit tot stand te brengen. Deze looks zijn door het koudere weer in Nederland wat lastiger te dragen. Maar, door een panty en een mooi jurkje of jasje aan de outfit toe te voegen, is het wel mogelijk.

Na het weekendje Zuid Frankrijk besloot ik naar dit soort prachtige outfits op zoek te gaan. Ik kan je vertellen: dit is niet makkelijk. Nederlandse vrouwen hebben echt een andere kledingstijl en dat zie je bij ons in de winkels. Jammer! Gelukkig kwam ik na lang zoeken een webshop tegen waar ik wél heel blij van werd: de webshop van Kyra & Ko. Ze hebben prachtige kleding die helemaal in het chique Zuid Frankrijk stijltje past!

kyraenko

De kleding van Kyra & Ko is het beste te omschrijven als stijlvol, romantisch en vrouwelijk. De kleuren zijn zacht en elegant en bijna allemaal met elkaar te combineren. Denk aan kleuren als roze, geel, groen, rood, blauw, wit en beige. Er elegant en vrouwelijk uitzien is hierdoor een stuk makkelijker dan wanneer je zelf meerdere winkels af moet! De foto’s op de website bieden ook erg veel mooie inspiratie. Zeker de moeite waard om even lekker doorheen te scrollen en nieuwe ideeën op te doen.

Wat vinden jullie van de kleding? Zou jij dit naar kantoor dragen of vind je het ook geschikt voor naar een feestje? Ik ben in ieder geval weg van een groot aantal items in de collectie. Je kunt meer informatie over de kleding vinden in de webshop van Kyra & Ko. Ook vind je Kyra & Ko op VanTilburgonline.nl.

kyraenko 2

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook