fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mooi kledingstuk gezien, maar geen idee waar je het koopt? Dit is de oplossing!

Vorige week zaten mijn vriend en ik te eten op een zonnig Amsterdams terras. We hadden heerlijke dingen besteld, zaten op de beste plek en genoten van alle mooie mensen om ons heen. Heel leuk om te zien hoe veel mensen, en dan met name jonge vrouwen, zomers hun best doen om zich extra goed te kleden. Zo ook het meisje naast mij.

Het meisje naast mij droeg een donkerblauwe playsuit met bloemenprint. Echt een heel gaaf ding! Zo gaaf dat ik hem zelf ook wel zou willen hebben. Eén probleem: zij en haar vriendin zaten in een nogal heftig gesprek. Normaal gesproken zou ik gewoon aan iemand vragen waar zij haar kleding heeft gekocht, maar dit keer ging het niet. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor: Fashionfinder.

Fashionfinder is een zoekmachine voor kleding. Je kunt er het soort kleding invoeren, welke kleur en materiaal het is, welke maat je zoekt en nog veel meer. De zoekmachine zoekt vervolgens in heel veel grote wegshops, zoals Asos, Zalando, Wehkamp en Miinto en laat jou dan de resultaten zien. Het kan natuurlijk dat het precieze item wat je zocht er niet bijstaat, maar dan kan je kiezen uit super vergelijkbare opties van over het hele internet.

playsuit

Zo heb ik dat dus ook gedaan bij de donkerblauwe playsuit van het meisje naast me. En guess what? Hij stond er tussen! Hij is van Forever 21 en ik heb hem meteen besteld. Helemaal blij mee 🙂 Hopelijk hebben jullie ook wat aan deze tip! Ik hoor zo vaak dat mensen iemand zien lopen met wat leuks, maar dat ze niet in staat zijn om te vragen waar het gekocht is. Dit is dus de perfecte oplossing wat mij betreft!

Kennen jullie dit systeem al? Hebben jullie nog meer tips om kleding terug te vinden die je ergens hebt gezien?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook