fb
Damespraatjes Damespraatjes

Monique Smit maakt zwangerschap op wel heel bijzondere wijze bekend in nieuwe clip

Vandaag beginnen we de dag met wat moois; zangeres Monique Smit heeft namelijk bekendgemaakt weer in verwachting te zijn! De aankondiging deed ze wel op een hele bijzondere manier, namelijk in haar nieuwe videoclip ‘Gebarentaal’. Deze werd vanmorgen gelanceerd en de mooie boodschap zit er goed in verstopt!

Hartje voor haar buik

Zoals de titel misschien al verklapt, maakt Monique het mooie nieuws bekend in gebarentaal. Hoewel ik geen gebarentaal spreekt, is haar boodschap heel duidelijk. Ze eindigt de boodschap met een door haar handen gevormd hartje voor haar buik. Wij vinden het een mooie, originele en super leuke manier om dit vrolijke nieuws naar buiten te brengen. Lieve Monique, van harte gefeliciteerd.

Uitgerekende datum

Monique en haar vriend Martijn hebben samen al een driejarig zoontje, Noah. Wanneer de tweede baby wordt verwacht, is niet bekend. Stiekem ben ik best een beetje benieuwd of ze voor of na mij is uitgerekend!

Wat vind jij?

Wat vind jij van de manier hoe Monique haar zwangerschap bekendmaakte? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook