fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moeite met je kleden voor werk? Met deze tip niet meer!

Meteen na het uitschakelen van je wekker, gaat de dag in volle vaart van start. Douchen, aankleden, eten, opmaken en misschien heb je zelfs ook nog wel kinderen die verzorgd en weggebracht moeten worden. Voordat je daadwerkelijk achter je bureau zit, heb je er voor je gevoel al een hele dag opzitten.

Moeite met kleden

Gelukkig zijn vrouwen efficiënte wezens. Wij besparen tijd waar dat ook maar een beetje kan. Zo maak ik soms al mijn lunch klaar en zorg ik er ook voor dat de keuken niet een enorme bende is als ik wakker word. Waar ik wel meer moeite mee heb, is met me aankleden. Want hoe kies je een mooie en professionele outfit uit als je daar nauwelijks tijd voor hebt? Door een overzichtelijke garderobe met items die je goed met elkaar kunt combineren en zowel naar je werk als privé kunt dragen.

Waar vind je die, zal je denken. Ik kan je vertellen: niet alle winkels verkopen dit soort kleding. En als je al in de winkel staat die dit soort kleding verkoopt, dan is het ook nog maar de vraag hoe je dit dan met elkaar combineert. Wij kwamen een mooie webshop tegen die je daar een handje bij helpt.

Shop een complete look

Bij Miss Chaos kun je op twee manieren shoppen. Op de ’traditionele’ manier, waarbij je eerst kijkt naar de losse items en er vervolgens een outfit van maakt. Maar, wat ze ook doen, is je inspireren met mooie complete looks. Vind je de look mooi? Dan kan je precies zien uit welke items hij bestaat en wat je dus kunt bestellen om er net zo mooi uit te zien als op de foto. Kijk maar eens naar deze mooie looks!

Chaos-15_preview
Chaos-12_preview
Chaos-6_preview
Chaos-5_preview
Chaos-4_preview
Chaos-2_preview
Chaos-1_preview

Het zelf ook leren

Je ziet: het zijn prachtige outfits, voor zowel naar werk, als naar een feestje of gewoon thuis. Door af te wisselen met schoenen, tassen en andere accessoires kan je heel makkelijk zorgen dat de outfit voor elke gelegenheid geschikt is. Nog een leuke bijkomstigheid: zelfs als je geen gevoel voor mode hebt, zie je eruit alsof je dat wel hebt. En door een outfit aan te trekken die iemand anders heeft samengesteld, leer ook jij langzaam maar zeker steeds beter stylen. Een gevoel voor mode kan je echt leren.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook