fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moeders Langs de Lijn door Sandra Blikslager

Als zoon of dochter op een dag aankondigt te gaan voetballen, ben jij opeens een voetbalmoeder. Dan stap je in de wereld van kunstgraskorrels, scheenbeschermers en de buitenspelregel. Met de vrolijke, handzame gids ‘Moeders Langs de Lijn’ van Sandra Blikslager , hoofdredacteur van damespraatjes.nl, vind je moeiteloos je weg in het voetbalwereldje, de regels en alles eromheen. Zodat je er zelfs niet meer je hand voor omdraait om een team te coachen – als het moet.  

Moeders Langs de Lijn

Voor Moeders Langs de Lijn sprak auteur Sandra Blikslager met vele voetbalmoeders, waaronder Telegraaf-columniste Magali Gorré, over hun rol en over hun voetballende kroost. Ook sprak ze specialisten op voetbalgebied zoals presentator Humberto Tan, scheidsrechter Bas Nijhuis, adviseur jeugdvoetbal Marjorie Slory, oud-bondscoach vrouwenvoetbal Vera Pauw, directeur technische zaken van een betaald voetbalclub Mohammed Allach en jeugdvoetbalspecialist Jeroen Siebelink. Zij geven uit de eerste hand tips en adviezen voor moeders met voetballende kinderen op alle niveaus – van gelukkige amateurs tot voetbalbeloftes bij een topclub.

Herkenbare momenten

Verder in deze gids beschrijft voetbalmoeder en columniste Simone met een glimlach herkenbare momenten als je kind op voetbal zit. Bovendien krijg je handige tips hoe je je voetbalkinderen het beste kunt begeleiden, kleden en voeden. En hoe je zelf langs de lijn kunt staan zonder over- of juist underdressed te zijn.

Meepraten met je kind

Als beginnende voetbalmoeder vind je deze gids zeker een steuntje in de rug. En als ervaren voetbalmoeder zul je er allerlei aardige tips en wetenswaardigheden in teruglezen. Kortom, een fijne gids voor alle voetbalmoeders. Of zoals Erica Terpstra, die het voorwoord voor het boek schreef, het zegt: ‘Zo wordt het makkelijker een voetbalmoeder te zijn die zelf plezier krijgt in de sport van haar kind’. En bovendien komt dit handboek zeer van pas om de komende zomer tijdens het EK Voetbal een beetje mee te kunnen praten met je voetbalmannen en -dochters.

Waar is Moeders Langs de Lijn verkrijgbaar?

Moeders Langs de Lijn is online verkrijgbaar.

Tip: Een leuk boek om op je lijstje voor moederdag te zetten.

Bestel Moeders Langs de Lijn bij Bol.com

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook