fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moeders aan het woord: Wat wil jij voor Moederdag?

Volgend jaar zal ik mijn eerste moederdag vieren. En wat vind ik het leuk! Natuurlijk is het heerlijk om lekker verwend te worden, maar het aller mooiste blijft natuurlijk het stilstaan bij het moederschap. Ik was wel benieuwd naar wat andere moeders het liefste als moederdag cadeau zouden willen, dus legde ik de vraag aan drie moeders voor.

Moeders aan het woord

Sharon (33 jaar): “Mijn zoontjes geven me elk jaar een mooi knutselwerkje. Dit wordt geregeld vanuit school, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Je kunt echt zien dat ze hun best hebben gedaan op het werkje en de oudste kan er sinds vorig jaar ook zelf zijn naam onder schrijven. De liefde spat er vanaf en dat is toch wel het aller mooiste wat je als moeder kunt krijgen.”

love-heart-hand-romantic

Rian (40 jaar): “Elk jaar verzorgen mijn man en dochter samen een heerlijk ontbijt op bed. Cadeaus hoef ik niet, dat vertel ik ze elk jaar weer. Ik vind het heerlijk om die ene ochtend met croissants, verse jus, bonbons en mijn man en dochter in bed te liggen. Ik kan niet wachten tot we dit jaar weer mogen! Ook fijn: na het ontbijt verschonen zij het bed.”

pexels-photo-364362

Jane (45 jaar): “Mijn puberzoons vergeten moederdag nu al drie jaar op rij. Ik vind het heel jammer, maar snap dat ze met andere dingen bezig zijn. Ik zal ze dan ook nooit om een cadeau of aandacht vragen. Als zij mij vragen wat ik zou willen, zou ik het liefste lekker met ze uit lunchen gaan. Ook een mooie bos bloemen vind ik een prachtcadeau. Jongens, als jullie dit lezen: snel bloemen bestellen!

Moeders aan het woord Wat wil jij voor Moederdag?

Wat zou jij willen?

Wat zou jij het liefste voor moederdag willen krijgen? Bloemen, een knutselwerkje, een uitje of iets heel anders? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel of op Facebook. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook