fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moederdagtip: maak je eigen kwartetspel

Heel lastig vind ik het als mij wordt gevraagd wat ik graag wil hebben voor moederdag. Eigenlijk heb ik geen wensen. Maar dat is ook zo saai, dat snap ik wel. Ik antwoord dat ik er nog over nadenk en het meld als ik mij iets te binnen schiet.

En opeens weet ik het: ik wil een spel voor moederdag. Dan hebben we er allemaal wat aan. De mannen worden nu wat ouder, snappen de spelregels nu beter en leren door spelletjes beter om te gaan met verliezen. Een spel. Maar wat voor een spel.

Ik weet het: ik wil een eigen kwartetspel. Dat is altijd leuk en duurt niet al te lang. En ik heb iets heel leuks gevonden: een kwartetspel dat je zelf kunt maken. Dus zelf onderwerpen, foto’s en teksten verzinnen. Dat klinkt superleuk. Ik kijk naar de mogelijkheden.

Mij lijkt het leuk om van de drie mannen en mijzelf een spel te maken. Dus wie wat leuk vindt. Ik vind schrijven leuk. Lezen. Sporten. Chocola. Mijn oudste vindt voetballen leuk. Minecraft. Voetbal. Fietsen. Mijn kleinste houdt van Lego. Tekenen. Zwemmen. Mario. En de grootste man vindt het leuk om hard te lopen. 3D Printer. Bijzondere biertjes. Badderen. Nou daar foto’s van maken, teksten verzinnen en laten maken dat kwartetspel. De kaartjes worden in een mooi en stevig doosje verzonden.

Trouwende vriendin

Het kwartetspel is ook leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als een van je vriendinnen gaat trouwen. Kun je met je andere vriendinnen een spel samenstellen over jullie vriendschap. Elke vriendin krijgt dan een set van vier kaarten. Je kunt ook een kwartetspel maken dat gebaseerd is op gebeurtenissen. Elk kwartet beschrijft een vakantie, herinnering of feestjes. Eigenlijk is alles mogelijk.

Ik vind het een heel origineel cadeautje. Weer eens wat anders dan een douchegel of doos bonbons.

Kijk voor de mogelijkheden op www.kwartetcadeau.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook