fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moeder woest over ‘vagina beertjes’ op dooptaart dochter

We kwamen een heel bijzonder bericht tegen op de Britse nieuwssite The Bolton News. Moeder Sharon Green bestelde voor de doop van haar dochter een schattige berentaart. Het is tenslotte een bijzonder moment en dan wil je er iets speciaals van maken. Maar, toen de moeder de taart voor haar dochter binnenkreeg, schrok ze van wat ze in de doos aantrof: de beertjes op de taart hadden allebei een klein spleetje tussen hun benen. Shannon kon niet anders dan aan een vagina denken, en vond de taart dan ook zeer ongepast.

Als we de foto’s bekijken, moeten we toegeven dat het inderdaad lijkt alsof de beren een vagina hebben. Het bedrijf dat de taart heeft gemaakt, is het daar niet mee eens.

Moeder woest over 'vagina beertjes' op dooptaart dochter

bron: The Bolton News

Smakeloze associatie

“Wij maken deze teddyberen al 30 jaar zo en tot nu toe heeft niemand zo’n bizarre en -heel eerlijk- smakeloze associatie gemaakt. De beer op de taart is gewoon een teddybeer en de gleuf op de buik moet de naad waar de beer is dichtgenaaid voorstellen” zegt de bakker tegen The Bolton News.

Roze bloemen

De bakker wilde de moeder tegemoet komen en plaatste kleine, roze bloemetjes over de spleetjes. Echter, de gasten van Shannon bleven de bloemen wegschuiven en lachen om de ‘vagina’s’. Shannon voelde zich hier zo ongemakkelijk over dat ze de taart van tafel heeft gehaald en een andere taart heeft geserveerd. Ze hoopt dat ze de € 70 die voor de taart betaald is, terug te krijgen.

Wat vind jij?

Vind jij de taart net zo ongepast als moeder Shannon of valt het allemaal wel mee en had ze deze taart prima kunnen serveren op het feestje? We zijn heel benieuwd naar jullie mening over de taart! Laat je reactie achter in de comments onder dit artikel en ga met elkaar (en ons!) in discussie!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook