fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moeder verkleedt zich als vader voor ‘papa-zoon dag’ op school van zoontje

Er zijn in deze wereld heel veel kinderen die opgroeien in een éénoudergezin. Soms is het een bewuste keuze en soms ook niet. Onderzoek wijst uit dat je dan als kind veel negatieve symptomen kan ontwikkelen. Voorbeelden kunnen zijn: politiek extremisme, agressiviteit en alcoholgebruik. Er zijn natuurlijk uitzonderingen waarbij het super goed gaat. Er is een moeder die op een hele bijzondere manier, haar kind toch een vader wilt bieden. 

Nepsnor en een petje op

Je hebt op scholen heel veel dagen waarbij er interactie van de ouders wordt verwacht. Zo een dag kan bijvoorbeeld een ‘papa en zoon dag’ zijn. Maar wat doe je als je geen vader hebt en jij je daar best wel voor schaamt? Je kan dan als moeder zeggen: “ik doe gewoon een nep snor en een petje op, zodat ik kan doen alsof ik je vader ben'”.

2

 

Yvette Vasquez uit Texas heeft dit echt gedaan! Haar zoon had een ‘papa en zoon dag’, maar geen papa om mee te nemen. Door het petje, de snor en een geweldige uitstraling heeft haar zoon toch de dag van zijn leven. Ze krijgt in ieder geval de trofee voor beste mama en papa van het jaar! Bekijk de Facebook pagina van Yvette hier! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook