fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moeder geeft familiehond de mooiste laatste dag voordat hij wordt ingeslapen

Iedereen die een hond heeft, weet dat zo’n beestje bijna meteen onderdeel van het gezin uitmaakt. Niet gek, want je zorgt voor hem, knuffelt met hem en hij deelt de belangrijkste momenten met jullie. Met onze honden hebben we thuis precies hetzelfde en het idee dat ze ooit komen te overlijden geef me nu soms al paniekaanvallen. Bij wie deze nachtmerrie werkelijkheid werd, is de familie Flores. Hun 13-jarige Beagle Daisy moet worden ingeslapen…

Bacon en steak

Daisy, die 8 jaar bij het gezin heeft gewoond, bleek een heftige rugblessure te hebben. Zo heftig, dat ze verlamd raakte en niet meer zelf kon lopen. Eenmaal bij de dierenarts bleek dat Daisy geopereerd moest worden, maar dat ze daar eigenlijk te oud voor was. De enige optie was om het beestje te laten inslapen.

Moeder Shannon vond dit zo vreselijk, dat ze besloot Daisy nog heel even mee naar huis te nemen. Natuurlijk om afscheid te nemen, maar ook om haar de mooiste laatste dag ooit te geven. Zo werd Daisy lekker rondgereden in een karretje, kreeg ze bacon als lunch en steak en kip als diner. 

1

2

Foto’s van Daisy

Shannon heeft allemaal foto’s van Daisy’s laatste dag gemaakt en deze naar haar zoon Victor gestuurd. Victor heeft de foto’s op social media gepost en deze foto’s worden nu massaal gedeeld. Als ik naar de foto’s en berichtjes kijk, word ik echt een beetje emotioneel. Het doet je echt nadenken over je eigen hondjes en hoe snel het klaar kan zijn. Vanmiddag dus maar weer lekker met ze knuffelen, nu het nog kan…

Heb jij ooit een huisdier moeten laten inslapen? Hebben je er toen nog een mooie laatste van kunnen maken of moest het meteen gebeuren? We zijn heel benieuwd naar al jullie verhalen! Laat je reactie achter in de comments onderaan dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook