fb

Mode maken doe je zo

banner125x125 180 p
De enige online naaicursus en leukste zelfmaakmodewebsite van Nederland en België

Naailes thuis? Dat kan met de Mode Maken doe je zo online-naaicursus. Alle naaitechnieken op je PC, tablet of smartphone. Niet met tekeningen of foto’s, maar met videotips. Aangemelde cursisten kunnen in 16 hoofdstukken met 130 videofilms de basis van het naaien onder de knie krijgen en meteen aan de slag. Elke film behandelt één onderdeel. Elk onderdeel wordt stap voor stap toegelicht en tegelijkertijd getoond. Naast videofilms krijgen cursisten extra informatie in de rubrieken: “Algemene informatie” en “Wist je dat…”.

Hoe doe je dat ook alweer? Omdat ook moeilijker thema’s aan bod komen, maken ook veel ervaren naaisters gebruik van de online-naaicursus om hun kennis op te frissen. De cursus is dus geschikt voor zowel beginnende als ervaren naaisters.

Tijd speelt geen rol meer. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je de films wil bekijken. Vooral het zien van alle handelingen wordt als een groot pluspunt beschouwd. Zien is tenslotte doen!

Cursisten kunnen hun wensen omtrent nieuwe thema’s kenbaar maken. Die worden dan in nieuwe videofilms vastgelegd. In 2014 wordt de website opnieuw uitgebreid met een aantal nieuwe films. Ook een abonnement afsluiten? Kijk dan snel op www.modemakendoejezo.nl

Reageer ook