fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mindfulness voor Moeders: de winnaars

Het is de Maand van de Spiritualiteit en op Damespraatjes besteden we hier volop aandacht aan. Mara schreef eerder al een artikel over de Maand van de Spiritualiteit en de komende week zullen we jullie regelmatig een spirituele leestip geven. We hadden ook een leuke winactie. De winnaars van Mindfulness voor moeders zijn nu bekend en we mogen maar liefst 3 exemplaren weggeven. Lees onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Mindfulness voor Moeders

Het moederschap is een van de mooiste ervaringen die er zijn. Het vraagt echter ook veel van je: dreinende kinderen die niet willen slapen of ongelukjes veroorzaken. Hoe blijf je daar rustig bij? Het moederschap heeft veel in zich dat verband houdt met een aantal spirituele lessen: het effect van aanwezigheid in het moment, het belang van aandacht, de noodzaak van mededogen, het belang van lichamelijk contact en het leren zien van het waardevolle van de dingen om je heen. In Mindfulness voor moeders maakt Denise Roy je bewust van jouw handelingen en gedachten in je drukke leven als moeder. Ze laat zien dat het er bij het moederschap niet om gaat te streven naar perfectie of het altijd leuk vinden. Mindfulness, compassie en dankbaarheid kunnen je helpen om zulke gedachten los te laten. Eenvoudige meditatieoefeningen maken je geest vrij en leren je aandacht trainen. Zo kun je leren leven in het moment, waardoor je nog meer van het moederschap kunt genieten.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Denise Roy

Denise Roy is psychotherapeut, spreker en moeder van vijf kinderen. Ze is de oprichter van Family Spirit, een Amerikaanse organisatie die tot doel heeft spiritualiteit in het familieleven te bevorderen.

Winactie

  • Sandra Spitaels
  • Elisabeth Veen
  • Karina Schmitz

Van harte gefeliciteerd. De boeken zullen naar jullie toe worden gestuurd.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

anneke van dijk de louw -

Ja graag wil ik dit boek winnen…

Kim -

Het lijkt me een heel erg mooi boek, een heel nuttig boek om veel van te leren en ook vaak weer even opnieuw te lezen.

jacobje -

Lijkt me een leerzaam boek.

Reageer ook