fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mindfeud op Damespraatjes

De Damespraatjes “Mindfeud weken” gaan van start! Doe mee en speel tegen andere Damespraatjes-fans van 16 november tot en met 7 december 2012

Speel jij nog Wordfeud, Rumble of een ander spel op je Smartphone of iPad? Ken je Mindfeud al? Het bestaat al een tijdje in app-land en is een verrassend leuk spel.

Damespraatjes heeft het inmiddels ook ontdekt en het is best verslavend moeten wij toegeven. Terwijl we het tijdens het werk aan het uitproberen zijn, spelen we tegen ene Marieke. Geen idee wie het is, waar ze vandaan komt, wel hoe ze er uitziet aangezien je een foto kunt uploaden. Het leuke aan Mindfeud is dat je het kunt spelen, ondertussen met een schuin oog kijkend naar de TV. Ik merk dat het ene spelletje 4 dagen duurt en het andere potje met een half uur uitgespeeld is.

MindFeud is een gratis sociaal bord spel waar je de juiste formatie van stenen legt op kleur of symbool om  zoveel mogelijk punten te scoren en te winnen van je tegenstander. Je kunt ook via Twitter en Facebook vrienden uitnodigen om Mindfeud met je te spelen.

Bijzondere weetjes:

  • Zeer sociaal bordspel
  • Vraag je vrienden of daag onbekenden uit
  • Chat mogelijkheid
  • Robot tegen wie je kan spelen en waar je ook van kan winnen
  • Push Notificaties voor spel updates, uitnodigingen en chatberichten

De competitie opzet is simpel. Je speelt tegen de bezoekers van Damespraatjes waarbij het spel element staat voorop. Op de pagina Aanmelden competitie, lees je alles over de werking en hoe je mee kan doen en op de pagina Deelnemers kan je een tegenstander opzoeken. Heb je nog geen Mindfeud, bedenk dan heel goed of je het echt wil, want wij van Damespraatjes zeggen zelf “Het is verslavend, maar o zo leuk”. Wij doen af en toe ook mee, dus wie weet speel je ook eens een potje Mindfeud tegen een van ons. Doe mee! Wij dagen je uit!

We zullen kijken naar onder andere de meest fanatieke, snelste Mindfeud-er die van ons de absolute erkenning krijgt. Iedereen komt in aanmerking! We letten dit keer niet echt op uitslagen in getallen, maar we hebben een winnaar of een verliezer.

Wil je extra “punten” scoren? Meld een grappige conversatie op Twitter, @Damespraatjes of onze Facebook pagina. Gebruik op Twitter hiervoor het kenmerk #MindfeudopDamespraatjes plus je bericht.

Meld je snel aan en ontmoet de bezoekers van Damespraatjes op een sportieve manier!

Wat kan je winnen?

1e prijs: Een waardebon van Douglas ter waarde van € 25,00 en een eeuwige roem vermelding voor de meest fanatieke speler met de meest gewonnen spelletjes

2e en 3e prijs:  Een lekker boek voor tijdens de koude winteravonden. Deze verloten wij onder alle actieve spelers, ongeacht of je snel, langzaam, veel of weinig speelt.