Mijn partner is extreem slecht in bed! Hoe los ik dit op?

Hij is knap, lief, grappig en attent. Klinkt als de ideale man toch? Maar wat als hij nou ontzettend slecht in bed is en jullie op seksueel vlak eigenlijk helemaal niet klikken? Is het dan tijd om verder te zoeken naar een man met wie je dat wel hebt? Het antwoord is simpel: nee! Je kan hem namelijk op een hele subtiele manier ’trainen’ en hem in bed leren wat jij wil. En dat alles zonder dat hij het door heeft. Hoe doe je dat? 

Conditioneren in de slaapkamer

Het antwoord op de vraag komt van datingcoach Tim Veninga. En we moeten zeggen: het is een trucje dat elke vrouw kan toepassen. Hoe het werkt? Heel simpel. Door middel van conditionering. Misschien ken je de term wel, bijvoorbeeld uit een studieboek of doordat je een huisdier hebt. Hoe werkt het precies en hoe kan je het inzetten om in de slaapkamer te krijgen wat je wil? Kijk mee naar de video van Tim.

Heb jij hier wat aan?

Je ziet: geen flauwe trucjes of een video met slecht advies. Deze methode werkt in de meeste gevallen écht. Het heeft wel wat tijd nodig en ook jij moet ergens je best voor doen. Niet altijd leuk en romantisch, maar op termijn levert het je wel op wat jij graag wil. Namelijk; een man die goed is in bed en doet wat jij fijn vindt.

Praat mee

Ik ben heel benieuwd of deze methode ook geschikt is voor jou. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

 


Reageer ook