fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mijn partner is extreem slecht in bed! Hoe los ik dit op?

kan geen nee zeggen tegen mannen

Hij is knap, lief, grappig en attent. Klinkt als de ideale man toch? Maar wat als hij nou ontzettend slecht in bed is en jullie op seksueel vlak eigenlijk helemaal niet klikken? Is het dan tijd om verder te zoeken naar een man met wie je dat wel hebt? Het antwoord is simpel: nee! Je kan hem namelijk op een hele subtiele manier ’trainen’ en hem in bed leren wat jij wil. En dat alles zonder dat hij het door heeft. Hoe doe je dat? 

Conditioneren in de slaapkamer

Het antwoord op de vraag komt van datingcoach Tim Veninga. En we moeten zeggen: het is een trucje dat elke vrouw kan toepassen. Hoe het werkt? Heel simpel. Door middel van conditionering. Misschien ken je de term wel, bijvoorbeeld uit een studieboek of doordat je een huisdier hebt. Hoe werkt het precies en hoe kan je het inzetten om in de slaapkamer te krijgen wat je wil? Kijk mee naar de video van Tim.

Heb jij hier wat aan?

Je ziet: geen flauwe trucjes of een video met slecht advies. Deze methode werkt in de meeste gevallen écht. Het heeft wel wat tijd nodig en ook jij moet ergens je best voor doen. Niet altijd leuk en romantisch, maar op termijn levert het je wel op wat jij graag wil. Namelijk; een man die goed is in bed en doet wat jij fijn vindt.

Praat mee

Ik ben heel benieuwd of deze methode ook geschikt is voor jou. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Soof -

Ik snap wat je bedoeld, maar ik heb nu 3 jaar een relatie en mn vriend voelt me nog steeds niet aan. Ik heb heel lang zelf enthousiast initiatief getoont. Ook op de momenten dat ik zelf eigenlijk geen zin had, want zin kan komen als je bezig bent. Maar inmiddels heb ik ook geen zin meer om hem te verwennen. Ik kom zelden tot een hoogtepunt en Als dat al zo is, heb ik er nauwelijks van genoten. Doordat het me enorm ging frustreren heb ik inmiddels wel meerdere keren aangegeven dat ik gefrustreerd ben. Maar daar word het inderdaad niet beter op. Inmiddels kap ik het nu sneller af. Want heft heeft geen zin om hem een half uur bezig te laten zijn terwijl hij door de verkeerde aanrakingen meteen al volledig uit de stemming heeft gehaald en ik alleen met heel veel fantasie misschien nog ergens kom. Ik heb ook het gevoel dat hij het vaak als teveel werk ziet. “Het duurt zo lang en het is al zo laat” maar het duurt zolang omdat hij me niet aanvoelt. Persoonlijk vind ik seks heel belangrijk. Meer dan hij denk ik. Als je van elkaars lichaam kan genieten voel ik me meer verbonden. En ben ik in het dagelijks leven ook meer geneigd mijn best te doen.
Ik weet dat hij zn best wil doen. Maar na zo lange tijd is het moeilijk nog te geloven dat het goed komt.

Reageer ook