fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mijn parka. Mijn vriend.

Toen ik in Amerika waterpolo speelde, zwommen we altijd buiten. Altijd. Regen? Wij zwommen buiten! Wind? Wij zwommen buiten! Kou? Wij zwommen buiten! Het zwemmen op zich was geen probleem, het water was lekker warm en je was actief bezig. Maar zodra wij uit het water stapten, HELSE KOU!

Gelukkig hadden wij de liefste coach ter wereld… Hij kocht namelijk voor ons allemaal een parka! De parka en ik zijn die winter beste vrienden geworden en het afscheid viel mij dan ook zwaar toen ik weer naar Nederland moest. Na een lang rouwproces om mijn Amerikaanse parka is het time to move on!

Net op Zalando een prachtige parka van Bench gekocht. Ik kan er deze koude winter weer tegenaan!

Wil jij ook een nieuwe beste vriend maken deze winter? Sneeuw, ijzel kou of regen: de Greenland van Bench laat je nooit in de steek!

www.zalando.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook