fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mijn man/vriend stuurt berichtjes met andere vrouwen. Moet ik me zorgen maken?

Ik geloof in het hebben van veel vrijheid in een relatie. Dat wil zeggen: je moet je eigen dingen kunnen blijven doen, zonder dat de ander zich hierdoor bedreigd voelt. Met vriendinnen een avond uit, een keer lunchen met een mannelijke collega of zonder elkaar op vakantie zonder dat je daar gezeik over krijgt. En zo geef ik mijn vriend die vrijheden ook.

In mijn vorige relatie hadden wij ook dit soort vrijheden. Helaas ben ik er later achtergekomen dat deze vrijheden wel heel erg ver gingen voor hem. Mijn toenmalige vriend appte vaak wel met 5 vrouwen tegelijk. Gelukkig heb ik de relatie een tijd geleden verbroken en hoef ik me hier nu geen zorgen meer over te maken, maar destijds voelde ik me er vaak rot over.

Ik ben niet de enige die hier in een relatie ooit tegenaan is gelopen. Veel vrouwen geven aan dat hun man of vriend berichtjes naar andere vrouwen stuurt. Wanneer gaat het vaak onschuldige berichtje naar een vorm van vreemdgaan?

Stel jezelf deze 3 vragen en bekijk de onderstaande video om erachter te komen of je je zorgen zou moeten maken. De video en tips zijn gemaakt door datingcoach Tim Veninga.

1. Stuurt hij ook berichtjes naar andere mannen?

2. Is hij er eerlijk over geweest tegen jou over het sturen van berichtjes?

3. Wat voor type gesprek voert hij met haar?

Reageer ook