fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mijn man heeft weer intensief contact met zijn eerste vriendinnetje. Wat moet ik doen?

Sinds vorige zomer heeft mijn man weer intensief contact met zijn eerste vriendinnetje van de middelbare school. Ze hebben toen drie jaar een relatie gehad en het ging uit omdat zij met haar ouders naar een andere stad verhuisde. Tijdens een klassenreünie zijn ze elkaar weer tegengekomen, hebben nummers uitgewisseld en hebben nu dagelijks contact met elkaar. 

Elke dag bellen

Aanvankelijk wilde ik niet moeilijk doen of er heel veel achter zoeken. Ze zijn al zo lang uit elkaar, mijn man en ik hebben een gelukkig huwelijk en ook zij was getrouwd en heeft kinderen. Maar sinds zij drie maanden geleden vertelde van haar man te gaan scheiden, heeft ze nog veel meer contact met mijn man gekregen. Ze belt hem bijna elke avond en hij loopt dan altijd weg om met haar te praten. Hij zegt dat hij het doet om haar te helpen, maar ik heb het gevoel dat zij hem probeert in te pikken.

Wat zou jij doen?

Mijn eigen vriendinnen zeggen dat ik hem moet verbieden om nog met zijn ex om te gaan. Zelf houd ik daar helemaal niet van. Ik ben benieuwd, wat zouden jullie doen als je in mijn schoenen stond: hem zijn gang laten gaan of het hem toch verbieden?

Praat met ons mee in de comments onder dit artikel en laat weten wat jij zou doen in deze situatie!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook