fb
Damespraatjes Damespraatjes

Sarah: ‘Mijn fantasieën in bed worden steeds extremer, maar ik durf het mijn man niet te zeggen’’

Het lijkt wel nu Sarah ouder wordt, ze steeds seksueler wordt. Ze heeft steeds vaker zin om met Gert te vrijen en opeens worden haar fantasieën steeds wilder. Het verwart haar en ze schrikt er soms van. “Dat ik voor me zie dat verschillende mannenhanden me betasten en ik dat heerlijk vind, is toch niet normaal?”

Bij Sarah thuis werd nooit over seks gesproken. Haar ouders zaten nauwelijks aan elkaar waar de kinderen bij waren en Sarah waagt te betwijfelen of ze überhaupt seks hadden. “Ik had het idee dat mijn moeder het ‘vies’ vond. Ze waarschuwde me ook altijd voor mannen. Ze zei dat die maar op één ding uitwaren: seks. Ik was nog best jong toen ze dat zei en ik werd er bang van. Het hielp niet om mijn eigen seksualiteit te ontdekken.”

Hij zoende me ruw

De eerste keer dat Sarah met een jongen naar bed ging, was ze achttien. Een nare ervaring waaraan ze nog regelmatig denkt. “Marcel was een stuk ouder en was er wel aan toe. Ik was zo verliefd op hem dat ik er aan toegaf omdat ik bang was dat als ik dat niet zou doen, ik hem kwijt zou raken. Hij zoende me heel ruw en trok mijn broek, zonder de knoop los te maken, van mijn billen. Het gekke was dat ik doodsbang was, maar anderzijds wond het me ook op. En daarvan schrok ik ook weer. Marcel vroeg niet of het ging of het lekker was, maar ramde als een bezetene. Ik heb me daarna zo vreselijk gevoeld. Hij maakte het uit en ik dacht dat het aan mijn onervarenheid lag.”

Weer vertrouwen

Ze zwijgt over het voorval, durft niemand in vertrouwen te nemen maar haar afkeer van seks wordt alleen maar groter. Als ze Gert ontmoet en hij haar wil verleiden, verstijft ze. Ze besluit hem te vertellen wat er is gebeurd. Met terugwerkende kracht wordt Gert woest op Marcel. “Dat vond ik zo lief. Hij begreep me en heel voorzichtig won hij mijn vertrouwen. Langzaam aan genoot ik weer van seks.”

Haren trekken

Het seksleven van Sarah en Gert is niet heel spannend, maar voldoet. Maar het lijkt wel nu Sarah ouder wordt, ze steeds vaker zin krijgt “Laatst trok Gert me aan mijn haar toen we aan het vrijen waren. Ik schrok daarvan, dacht gelijk weer aan Marcel, maar het wond me ook op. Ik vond dat super verwarrend en toch wilde ik dat Gert er mee door ging. Hij liet mijn haar los en ik wist niet wat ik moest zeggen. Moest ik opbiechten dat ik het prettig vond dat hij dat deed? Ik durfde dat niet, zeker niet na al het geduld dat hij altijd met me heeft gehad.”

Opwinding

Wat Sarah echt zorgen baart, zijn haar fantasieën. Die gaan van hot naar her en zijn zeer pornografisch. “Laatst fantaseerde ik over een scene dat ik op bed lag en dat er een stuk of vier mannen om me heen stonden. Gert vree met me en die mannen zaten overal aan en in me. Eentje legde zijn hand om mijn hals en kneep erin. Ik voelde de opwinding in mijn lijf, maar ook de afschuw. Hoe kan ik hier nou opgewonden van raken? Als ik dit aan Gert vertel dan denkt ‘ie dat ik gek ben geworden. Ik ben als de dood dat hij me dan verlaat. Hij mag hier nooit achter komen.”

Vuige gedachten

Maar het geworstel doet Sarah geen goed. Ze is stiller dan normaal en Gert heeft al een aantal keer gevraagd wat er aan de hand is. “Bijna stond ik op het punt om alles eruit te gooien, dan wist hij het maar. De angst om Gert te verliezen, is te groot. Dus ik zeg hem niks. Zeg dat het een beetje druk is op mijn werk. Dat ik steeds meer zin in seks heb, vindt hij fantastisch. Maar wie wil er nou vrijen met een vrouw die er zulke vuige gedachten op nahoudt?”

Wat vind jij? Vind jij dat Sarah het gewoon met delen met Gert? Als je een goede relatie hebt, kan dat toch ook gewoon? Of doet ze er beter aan er over te zwijgen? Praat mee in de comments onder dit artikel.

10 reacties

Leah -

Hmm, dit klinkt toch alsof lieve Gert ook wel zin heeft in iets extra spannends en het misschien zelf ook niet goed kan aangeven. Het kost wat lef om ineens je vrouw bij de haren te pakken hoor! Misschien eens samen een sexy film kijken (met een google naar ‘sexy movies to watch together’ kom je een heel eind) en kijken waar dat toe leidt?

Opruier -

Ik vraag t voor een vriend…

Henk -

Gewoon lekker van sex met één twee of meerdere mensen genieten in welke vorm dan ook, niet van de door kerken aangemeten regeltjes je eigen iets aantrekken. De gehele dieren wereld is precies het zelfde als de mens.

Gerard -

Lekker blijven fantaseren en genieten. Sarah heeft in ieder geval nog sex met Gert. Mijn vrouw geeft er niks om, ik wou dat ik een vrouw had zoals Sarah.

Mr J -

Het is juist goed om het te delen en te praten over sex. Ja het kan eng zijn, maar doordat je je gedachten en gevoelens deelt, kan je partner je beter begrijpen en kun je als stel groeien, al is dat met kleine stapjes

Jean Marie -

Vertel het hem mss kunnen jullie samen ontdekken

Jeanette -

Fantaseren mág

Jbut -

Iedereen heeft wel een sexfanasie hou ze voor je zelf heb een goed sexleven met mijn vrouw Iris van 56 blond haar maar mijn fantasie gaat over haar zus inge van 40 zwart kort haar cup d o wat is ze lekker zeg ik fantaseer veel over haar en trek me af op haar o zo lekker alleen ik merk dat ik hem ook uit wil laten komen ze weet dat ik haar lekker vindt en ik denk dat ik het een keer ga vragen om met mijn naar bed toe te gaan en ik weet zeker dat ze geen nee zal zeggen

Edwin -

Ook al is het lastig, je zult toch moeten aangeven wat je wil en wat je fantasieën zijn. Volgens mij is het een normaal iets dat je naarmate je ouder wordt dit soort fantasieën krijgt. Deel het en voer het uit. Je man zal het geweldig vinden.

PaulH -

Volgens mij zijn er twee elementen in dit verhaal. Het ene is dat Sarah niet is groot gebracht met de genegenheid tussen haar ouders en dat sex “not done” was. Als zij er van geniet, op haar manier, dan voelt zij zich bezwaard alsof het niet mag. Daar zal ze overheen moeten stappen omdat ze dus zeker wel kan genieten van sex. En dat zou ook zo moeten kunnen als zij daar comfortabele mee is. Dat beeld van haar ouders moet ze achter zich laten. Fantaseren over sex is iets heel anders en een fantasie hoeft niet per sé ook in de praktijk gebracht te worden. Soms is de fantasie ook opwindender dan de werkelijkheid. Wat belet haar om aan gert te vragen of hij het opwindend vond om aan haar haren te trekken? Dan heb je al een mooie ingang om het gesprek te beginnen zonder dat zij zelf meteen hoeft prijs te geven wat zij opwindend vindt. Vandaaruit het gesprek met elkaar hebben van wat je allebei opwindend vindt. En dan niet meteen beginnen over die 4 mannen erbij maar rustig ontdekken bij elkaar. Wat vind je lekker, wat vind je erg opwindend. Als de relatie goed is kun je die dingen ook gewoon met elkaar bespreken. En dat hoeft niet te betekenen dat je je eigen grenzen over moet gaan omdat de ander iets opwindend vindt maar er over praten is ook het ontdekken van elkaar en misschien geeft dat ook op seksueel gebied alleen maar ruimte voor een ontdekkingsreis met elkaar. Voor Sarah lijkt dat ook zeker nodig omdat zij nog veel te ontdekken lijkt te hebben. Dus rustig aan het gesprek gaan voeren hierover en gaan ontdekken waar de ander opgewonden van raakt en lekker vindt.

Reageer ook