fb
Damespraatjes Damespraatjes

Met je iPhone in bad zitten? Deze modellen zijn waterproof!

Of het nou tien graden onder nul is, of de mussen zomers van het dak vallen; ik ga elke avond in bed. Het is een vast ritueel waar ik heerlijk rustig van word. Meestal zit ik er 20 minuten tot een half uur in, poets dan mijn tanden en ga lekker in bed liggen. Op deze manier val ik bijna altijd meteen in een heerlijke, diepe slaap. 

In bad met mijn telefoon

Een half uur voor me uitstaren lukt me niet als ik in bad zit. Ik pak er daarom altijd een goed boek bij, kijk een serie op mijn laptop of speel een spelletje op mijn iPhone. In het verleden deed ik dit laatste niet, omdat ik toen nog geen waterproof model had. Sinds juni vorig jaar heb ik er een die het wél overleefd als ik hem in bad laat vallen. Het is gelukkig nog nooit gebeurd, maar het is fijn om te weten dat het kan.

Waterproof

Alle iPhone modellen vanaf de iPhone 7, zijn waterproof. Maar, dit betekent niet dat je er zomaar elke dag mee onder de douche moet stappen. De iPhones zijn dan wel redelijk goed bestand tegen water, maar het water is zeker niet goed voor je iPhone. Wat je er wel mee kunt doen? Je telefoon in de regen gebruiken, hem een keer per ongeluk in bad laten vallen of in een dampige badkamer laten liggen.

Wat kan niet?

Gebruik je de iPhone in een vochtige omgeving? Leg hem dan NOOIT aan de oplader. Dit kan kortsluiting veroorzaken. Zit je in bad en laat je de telefoon aan de oplader in het water vallen? Dan kan het slecht met je aflopen…

Voordelige refurbished iPhone kopen

Op zoek naar een goede waterproof iPhone, maar hier niet te veel geld voor betalen? Kijk dan eens naar een refurbished iPhone van TelefoonDiscounter

Heb jij je iPhone eens in bad laten vallen? Deed hij het toen nog of was hij daarna kapot? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook