fb
Damespraatjes Damespraatjes

Met dit hoesje maak je extreem goede selfies!

Regelmatig scroll ik door Instagram accounts van de meest prachtige meiden met hun prachtige foto’s. Stiekem probeer ik hun selfies dan na te doen, maar op de een of andere manier wordt het gewoon nooit zo goed. Gek, want ook zei gebruiken bijna allemaal een iPhone 6, alleen bij veel mensen ziet het er beter uit. Wat blijkt, het ligt niet aan mijn telefoon. Het ligt aan het ontbreken van een selfie light!

Een selfie light? Ja, dat is blijkbaar een ding tegenwoordig. Zelfs Kim Kardashian heeft er een. En iedereen weet: Kim K is Koning Selfie. Ik zal Kim’s selfieskills nooit evenaren, dat is duidelijk. Maar door het gebruik van een selfie light wordt de foto zeker mooier. Er is meer licht en dat is nou eenmaal belangrijk bij het nemen van een selfie. Je hebt heel veel soorten op internet, maar ik heb de selfie light der selfie lights gevonden: de LuMee. Kim K gebruikt deze ook en hij schijnt echt geweldig te zijn. Het merk heeft zover ik weet geen verkooppunten in Nederland, maar hij is wel gewoon online te bestellen.

kim

 

Reageer ook