fb
Damespraatjes Damespraatjes

Met deze tool kan je jezelf een ontspannen massage geven

Mijn man is de allerliefste en ik kan dan ook niet zeggen dat ik iets tekort kom in ons huwelijk. Hoewel, misschien één ding… Hij heeft namelijk een hekel aan het geven van massages. Hij vindt het zo vervelend, dat hij het zelfs tijdens mijn zwangerschappen vertikte om mijn rug, schouders en nek te masseren. Daarvoor in de plaats boekte hij wel regelmatig heerlijke zwangerschapsmassages in de massagesalon voor me. Je ziet: ik kom niets tekort. En toch mis ik het wel regelmatig, iemand die je voor het slapengaan even kan masseren. Gelukkig is daar een oplossing voor!

Ontspanning en selfcare

Massages zijn om verschillende redenen heel erg goed voor je. In de eerste plaats natuurlijk om je spieren los te maken. Hierdoor kunnen de spieren makkelijker afvalstoffen afvoeren en voelen ze weer soepel aan. Maar een massage is zoveel meer dan alleen een manier om van spierpijn af te komen! Een massage helpt je te ontspannen en is een vorm van selfcare. Reden genoeg om er vaker een te nemen dus.

Jezelf masseren

Wist je dat je met behulp van een massage gun, zoals bijvoorbeeld de FitGun Elite, jezelf een massage kunt geven? Zo ben je nooit meer afhankelijk van je partner, de massagesalon of je beste vriendin! Een massage gun is een speciale tool die doormiddel van trillingen heel gericht je spieren kan masseren. De FitGun Elite is zo’n gun. Hij is voorzien van een ergonomisch handvat en een verstelbare arm. Zo kan je zelfs de moeilijkst bereikbare plekken goed zelf masseren.

Verschillende opzetstukken

Niet alle spieren en plekken van het lichaam vragen om een zelfde soort massage-ervaring. Zo kunnen grote spiergroepen wel wat power hebben, maar wil je bij kleine spiergroepen juist meer precisie. Om deze reden wordt de FitGun Elite geleverd met vier verschillende opzetstukken. De ‘bal’ gebruik je voor grote spiergroepen, zoals de billen, benen, schouders en rug. De ’tweepoot’ is geschikt voor het masseren van de nek, wervelkolom, kuiten en voeten. De ‘kegel’ werkt goed voor gewrichten, spierknopen en pijnlijke plekken. Voor de borst, benen, schouders en de bovenkant van de rug kan je het platte opzetstuk gebruiken.

Veel mogelijkheden

Zoals hierboven al omschreven, kan je een massage gun dus helemaal zelf gebruiken. Je hebt geen assistentie meer nodig om lekker te ontspannen. Natuurlijk kan je de gun ook met z’n tweeën gebruiken. Fijn voor partners die niet zo van masseren houden én voor partners die er niet zo goed in zijn 😉 De FitGun Elite heeft 5 verschillende intensiteit-niveaus, welke variëren tussen de 1.200 en 3.200 rounds per minuut. In combinatie met de verschillende opzetstukken heb je zo voor elke plek en elke behoefte de perfecte combinatie.

Van sportmassage tot ontspanningsmassage

Of je nou een topsporter bent die dagelijks een effectieve massage nodig heeft om goed te kunnen herstellen of dat je na een lange werkdag wel wat ontspanning kunt gebruiken; een massage gun is dé manier om helemaal aan je trekken te komen. Zeker een hele goede tip dus!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook