fb
Damespraatjes Damespraatjes

Met deze posters kom je al helemaal in de vakantiestemming!

Gaan jullie deze zomer lekker op vakantie? Dan is het leuk om alvast heerlijk in vakantiestemming te komen. Dat kan je doen door op internet het hotel te bekijken, alvast wat lokale hapjes en drankjes thuis te proeven of door je huis al in de stemming van de bestemming te brengen. Met deze posters kom je helemaal in de “mood”!

1. Wereldkaart

Nog geen idee waar de reis naartoe gaat? Hang dan deze mega wereldkaart op. Ga ervoor staan en kies een land of gooi blind een dartpijltje om het lot te laten beslissen over jullie bestemming. Wat hoop je dat het wordt?

1

2. Road trip

Maken jullie een gave road trip door de Verenigde Staten? Dan mag deze poster niet uit jullie huis ontbreken. Kom al een beetje in de sferen van urenlange ritten door bijzondere landschappen. En misschien kom je ook wel over de weg op deze poster van Monument Valley in Utah.

2

3. Zon, zee, strand

Vertrekken jullie richting een tropisch oord om lekker op het strand te liggen? Hoppa, hang deze poster dan vast op om de voorpret compleet te maken. De foto op de poster is genomen op de Malediven, je kunt wel zien dat ze daar een paar van de mooiste stranden ter wereld hebben.

3

4. Op Safari

As we speak zit een van mijn beste vriendinnen in Afrika. Ze ging daar onder andere op safari en ik zag de meest mooie foto’s voorbijkomen. Gaan jullie op safari, deze zeker even ophangen. Dit is een poster van het Masai Mara Park in Kenia.

4

5. Route du soleil

Met de auto rustig afreizen naar het zuiden. Wat is er mooier dan dat? Je rijdt door felgele zonnebloemvelden en geurige, paarse velden vol lavendel. Dit is zo mooi dat ik er het hele jaar wel van zou willen genieten. Dat kan je doen met deze mooie Provence poster.

5

Staat er geen poster van jouw bestemming bij? Kijk dan even op Posters.nl, hier hebben ze nog véél meer keuze. Zo vind je er de mooiste educatieve posters, stedenposters, natuurposters en natuurlijk alle posters die hierboven staan!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook