fb
Damespraatjes Damespraatjes

Met deze app kan je een uitlaatmaatje bij jou in de buurt vinden

Sinds we Sambal hebben, zijn Lola en hij onafscheidelijk. Ze vinden het heerlijk om samen te spelen, luieren, stoeien en wandelen. Ook tijdens het uitlaten houden ze elkaar goed in de gaten. Wanneer Ward en ik samen doorlopen en Lola ziet dat Sambal een beetje blijft hangen, stopt ze en wacht ze tot hij weer bij is. Je merkt aan alles dat het echt maatjes zijn en dat is fijn.

Buurman of buurvrouw met hetzelfde uitlaatschema

Een paar maanden geleden was dat wel anders. Lola was het enige hondje in huis en speelde dus alleen maar soms met andere honden in het park. Lola heeft vaak wat meer tijd nodig om aan een hond te wennen en echt een vriendschap te kunnen sluiten. Als zij een hond één keer ziet, kijkt ze er nauwelijks naar om. Destijds hoopte ik weleens op een buurvrouw of man met hetzelfde uitlaatschema, zodat je een paar keer per week samen kunt lopen. Gezellig voor de baasjes, maar ook zeker voor de hondjes.

Peppastar app

Helaas heb ik destijds niemand gevonden. Gelukkig kwam Sambal en is dat probleem nu opgelost. Maar, ik kwam nog iets heel handigs tegen; er is namelijk een app waarmee je een uitlaatmaatje in de buurt kunt vinden. De app heet Peppastar en hij is verkrijgbaar in de Google Play Store. Voor Apple is er helaas geen app verkrijgbaar momenteel. Ook is er een website waar je een uitlaatmaatje kunt vinden.

Wij vinden dit echt een super leuk initiatief en wilden het daarom graag met jullie delen! Kennen jullie de app al? Heb je er al ooit gebruik van gemaakt? We zijn heel erg benieuwd naar jullie ervaringen, laat ze ons weten in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook