fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mensen in shock om het nieuwe gezicht van Hillary Clinton

Een fillertje hier of een spuitje botox daar; ik heb er geen problemen mee! Als iemand zich er mooier, fijner en zelfverzekerder door voelt, dan lijkt het mij dat er niks mis mee is. Wel ben ik van de overtuiging dat  het niet subtiel en natuurlijk genoeg kan zijn en dat het een ondersteuning van je natuurlijke schoonheid is. Net zoals haarverf en make-up dit ook zijn.

In shock

Wie hier anders over denkt (of waarbij het helemaal mis is gegaan), is Hillary Clinton. De Amerikaanse politica was samen met haar man Bill te gast bij een musical op Broadway. Na het verschijnen van foto’s van Hillary op het betreffende event, zijn mensen in shock: wat heeft ze in godsnaam met haar gezicht gedaan?!

Plastisch chirurg

The Daily Mail besloot een plastisch chirurg te vragen naar de foto’s te kijken en uit te leggen wat er allemaal is gedaan. De chirurg vermoedt dat Clinton gebruik heeft gemaakt van botox, fillers en een ooglidcorrectie heeft ondergaan. “Haar voorhoofd ziet er bijzonder glad uit, wat zou suggereren dat Botox is toegediend in het voorhoofd, de fronslijn en rond de ogen, omdat er minimale kraaienpootjes lijken te zijn”, zegt de expert.

Kijk en oordeel zelf!

 

Wat vind jij?

Persoonlijk vind ik het heel jammer dat Hillary al het karakter van haar prachtige gezicht kwijt lijkt te zijn. Aan de andere kant: het is maar één foto. Het zou natuurlijk ook kunnen dat deze gewoon net ongelukkig is belicht.

Wat vind jij van de nieuwe look van Clinton? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Afbeelding boven artikel: Wikipedia Commons

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook