fb
Damespraatjes Damespraatjes

Melisa Schaufeli gaat voor maagballon: “2,5 jaar geleden gestopt met roken en 15 kilo aangekomen”

Roken doet veel met je lichaam. Dat het enorm ongezond is wist je waarschijnlijk wel, maar wist je ook dat roken je stofwisseling beïnvloed? De nicotine zorgt ervoor dat je maag en darmen sneller werken, waardoor je eten sneller verteert. Daarnaast remt het de eetlust en zorgt er zo voor dat rokers vaak aankomen zodra ze stoppen met roken. 

15 kilo aangekomen

Natuurlijk blijft stoppen met roken de beste beslissing! Ook als dat betekent dat er misschien wat kilo’s bijkomen. Zo ook bij Melisa Schaufeli, de vrouw van voormalig profvoetballer Andy van der Meijde. Nadat ze 2.5 jaar geleden stopte met roken, vlogen de kilo’s er aan. 15 in totaal. Hier baalt ze zo van, dat ze een drastisch besluit heeft genomen: ze laat een maagballon plaatsen.

melisa-768x489

Diana Gabriels 

De ingreep staat gepland op 11 april en zal worden uitgevoerd in de kliniek van Diana Gabriels. Gabriels is zeer actief op YouTube en we zijn dan ook benieuwd of we de behandeling van Melisa op haar kanaal kunnen volgen.

Wij hopen dat het allemaal uitpakt zoals Melisa hoopt. Persoonlijk vind ik dat Melisa er heel goed uitziet en dat ze deze maagballon niet nodig heeft. Maar, ik kan natuurlijk niet in haar hoofd en medisch dossier kijken. Hoe dan ook: succes Melisa!

Wat vind jij? Is het slim dat Melisa deze ingreep laat uitvoeren of zou jij het haar afraden? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

2 reacties

Novusfumus.nl -

Veel water drinken als je stopt met roken kan helpen om minder te eten. Water geeft een voldaan gevoel en is calorie vrij gelukkig.

B -

Een diëtiste vertelde me juist dat je ook kunt aankomen door (te) weinig te eten.
Ik ben het spoor een beetje bijster..

Reageer ook